Transformers, Müzik Albümüylede İddialı

10.06.2009 14:40
Transformers, Müzik Albümüylede İddialı

24 Haziran Çarşamba günü vizyona girecek olan 2009 yazının en hareketli ve en iddalı filmi “Transformers: Revenge Of The Fallen” – Transformers: Yenilenlerin İntikamı soundtrack albümüyle de iddiasını ortaya koyuyor!

 

Michael Bay yönetmenliğinde beyazperdeye aktarılan “Transformers: Yenilenlerin İntikamı”, Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, Tyrese Gibson ve John Turturrolu kadrosuyla sinemaseverleri heyecanlandırırken Linkin Park, Green Day, Nickelback, Staind gibi rock dünyasının en büyüklerinin ve en iyilerinin yer aldığı soundtrack albümüyle de müzikseverlere muhteşem anlar yaşatacak.

 

“Minutes To Midnight” albümüyle geçtiğimiz yılın en büyük albümlerinden birine imza atan ve Rock’N Coke 2009 kapsamında 19 Temmuz Pazar günü İstanbul Park’ta konser verecek olan Linkin Park, ilk filmde olduğu gibi ikinci filmin soundtrack’inde de yer alıyor. Michael Bay ile ikinci kez çalışan grup, bu sefer filmin ana tema şarkısı ‘New Divide’ı kaydetti.

 

Linkin Park’ın yanı sıra “21st Century Breakdown” ile muhteşem bir dönüş yapan Green Day, yeni albümlerinden ‘21 Guns’ şarkısıyla albümdeki yerini alırken Amerikan rock’ının en çok satan isimlerinden Nickelback de ‘Burn It To The Ground’ ile müzikseverlerin karşısına çıkıyor.

 

Transformers: Revenge Of The Fallen

 

1. Linkin Park – ‘New Divide’
2. Green Day - ‘21 Guns’
3. Cavo – ‘Let It Go’
4. Taking Back Sunday – ‘Capital M-E’
5. The Fray - ‘Never Say Never’
6. Nickelback – ‘Burn It To The Ground’
7. The Used - ‘Burning Down The House’
8. Theory Of A Deadman – ‘Not Meant To Be’
9. The All-American Rejects – ‘Real World’
10. Hoobastank – ‘Don’t Think I Love You’
11. Staind – ‘This Is It’
12. Avenged Sevenfold – ‘Almost Easy’
13. Cheap Trick – ‘Transformers™ The Fallen Remix’