Bergüzar Korel İçin Boğaza Atladı

14.10.2009 11:10
Bergüzar Korel İçin Boğaza Atladı

Yapımcılığını Tims Productions’ın ve Sugar Workz’ün üstlendiği, yönetmenliğini Murat Şeker’in yaptığı 6 Kasım’da vizyona girecek olan “AŞK GELİYORUM DEMEZ” isimli sinema filminin başrol oyuncularından Tolgahan Sayışman, filmde aşkı için boğaza atladı.

 

Mahmutpaşa’da bir iş hanındaki  esnafın yaşadığı hikayeleri ve bu hikayelerin yanı sıra Gözde ile Ali’nin aşkının da anlatıldığı “Aşk Geliyorum Demez” isimli sinema filmin de Tolgahan Sayışman (ALİ) etkilemeye çalıştığı sevgilisi Bergüzar Korel (GÖZDE) için boğaza atladı. Akıntı sebebiyleboğazın sularında zor anlar geçiren Tolgahan Sayışman,  “ Boğaza atlamayı bir tarafa bırakın, inanılmaz zor anlar yaşadık. Hem rolüme konsantre olup, söylemem gereken cümleleri düşünüyordum, hem de suyun içinde akıntıda sürüklenmeden kalmaya çalışıyordum. Bu sahnenin çekimleri sırasında beni en çok zorlayan kısım akıntı oldu. Çok fazla akıntı vardı birde akıntıyla birlikte geçen teknelerin yaptığı dalgalar bizi çok zorladı. Resmen dalgalarla boğuştum. Her konuşma sahnemde su yuttum. ” dedi.

 

“Türk İşi” romantik komedi türünde olan filmin başrollerini Bergüzar Korel (Gözde), Tolgahan Sayışman (Ali), Zeki Alasya (İsmail), Altan Erkekli (Miran Dayı), Altan Gördüm (Erdoğan), Ömür Arpacı (Çaycı), Müfit Aytekin (Laz Dursun), Yılmaz Gruda (Mankenci Atilla), Hakan Bilgin (Ayakkabıcı Tahsin), Kemal İnci (Kayserili Nafiz), Yosi Mizrahi (Avukat Bilal) ve  Sarp Apak (İç Mimar Berkcan) paylaşıyor. Yönetmenliğini Murat Şeker’in yaptığı filmin senaryosu Murat Şeker ve Selami Genli tarafından yazıldı.