Türk İşi Romantik Komedi

02.11.2009 15:21
Türk İşi Romantik Komedi

Yapımcılığını Tims Productions’ın ve Sugar Workz’ün üstlendiği, yönetmenliğini Murat Şeker’in yaptığı “AŞK GELİYORUM DEMEZ” adlı sinema filmi 6 Kasım’da vizyonda...

 

“Türk işi” romantik komedi olarak adlandırılan filmin çekimleri 3,5 hafta sürdü. Başrollerini Bergüzar Korel (Gözde), Tolgahan Sayışman (Ali), Zeki Alasya (İsmail), Altan Erkekli (Miran Dayı), Altan Gördüm (Erdoğan), Ömür Arpacı (Çaycı), Müfit Aytekin (Laz Dursun), Yılmaz Gruda (Mankenci Atilla), Hakan Bilgin (Ayakkabıcı Tahsin), Kemal İnci (Kayserili Nafiz), Yosi Mizrahi (Avukat Bilal), Sarp Apak’ın (İç Mimar Berkcan) paylaştığı “AŞK GELİYORUM DEMEZ” in senaryosu Murat Şeker ve Selami Genli tarafından yazıldı.

 

Filmin Konusu

 

“Aşk Geliyorum Demez” filmi, Mahmutpaşa’da bir han esnafının hikayesini anlatır. Tolgahan Sayışman (Ali) handaki esnaflardan birinin oğludur. Ali, oldukça yakışıklı ve çapkın bir delikanlıdır. Bergüzar Korel (Gözde) ise esnafın çalıştığı hanı satın alan zengin müteahhidin, yardımsever, doğaya ve hayvanlara düşkün kızıdır.

 

Müteahhit, esnafın çalıştığı hanı satın alır ve orayı yıkıp alışveriş merkezi yapmaya karar verir. Han esnafının bir an önce hanı boşaltmasını isteyince esnaf birleşerek bir plan yapar ve Ali’den Gözde’yi etkileyerek hanı kurtarmasını ister. Bir yardım gecesinde tanışan Ali ve Gözde birbirlerinden çok etkilenirler. Esnafında yardımıyla yapılan planlarla komik ve romantik bir hikaye başlar.