Sinepedi Puanı

bu filmi izledi.

citizen

citizen
Hakkımda

Ağlamak İçin Gözden Yaş mı Akmalı? Dudaklar gülerken, insan ağlayamaz mı? Sevmek için güzele mi bakmalı? Çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi bağlayamaz mı? Hasret; özlenenden uzak mı kalmaktır? Özlenen yakındayken hicran duyulamaz mı? H

Kişisel Bilgiler
  • 22/02/2009 19:57

Film Yorumları (18)

Testere 4
21 Temmuz 2008, 18:52
pardonda yorumuma bakıp filmi anlamadığımı hangi cümlemden çıkardın gerçekten merak ettim."anlayan beğenir" yargısını kesinlikle yanlış bulan biri olarak diyorum ki ben filmi beğenmedim.zevkin tartışmasını yapacaksak eğer burası it ligine döner söylemesi abes.kara bir kağıda saatlerce bakıp anlamlar türetmeye çalışır görünen çakma entellerden değilim orası doğru ama izlediğim bir filmi anlamadan yorumlayacak biri de değilim.ki derdin olmasın anlamasam anlamadığımı da rahatlıkla söylerim.realizm diyorum arkadaşlar beğenen beğenir yorumum eleştirilecekse de bundan daha fazlası lazım hatrı sayılır bir eleştiri olması için!
Ölümcül Oyunlar
04 Haziran 2008, 13:51
ek bilgi:bu film bir devam filmi değil,öncekinin yeniden çevrimi.bir anlamda hollywood imzalısı.
23 Numara
10 Mayıs 2008, 13:24
vasat bir film bence.jim carry tarzının dışında bir denemeye gitmek istemiş ama pek başarılı olamamış.ama filmdeki dövmelerini beğendim.iyi bir oyuncu olduğu su götürmez bir gerçek ama yanlış film bence.ayrıca bana "akıl oyunları"nı hatırlattı.orda işlenen şizofreniydi burda paranoya.bir de kadın karakter çok kötü bir oyunculuk sergilemiş.
Testere 4
07 Mayıs 2008, 16:11
testere 4 bence, önce testere 2 ye, daha sonrada 1 ve 3 e birer hakarettir.kelimenin tam anlamıyla rezalet bir filmdi."oyun içinde oyun yapacağız" diye abartmış bence tamamen suyunu çıkarmışlar.devamı gelmesin demem ama böyle gelicekse, aman yarabbi evlerden ırak derim... hayatımda ilk kez bir filmi yarım bırakıp salondan ayrılmak istemiştim bu filmi izlerken ama kalmıştım.daha sonra karar verdim ki çıksam da pek birşey kaybetmiş olmazmışım...
Into The Wild
07 Mayıs 2008, 15:25
çok teşekkür ederim mussano-SR.her zaman söylenecek bişeyler vardır en güzel söz henüz söylenmemiş olandır:))tekrar teşekkürler:)
Göster