daisies
- ›
- »
O... Çocukları Hakkında |
| 22 Kasım 2010, 14:27 | |
| demet akbağ sen nasıl bi kadınsın?=)) kadının oyunculuk eğitimi,kalitesi konuşuyo resmen filmde.sırf onun rolü için izlenebilir. fakatt ben türk filmlerinde bi senorya eksikliği,saçmalığı buluyorum.oyunculuklar güzel ama genelde aa şurası çok saçma dediğim bölümler oluyo.bunu genellemek ne kadar dğru bilmem ama çoğu filmde böyle bi gerçek var.. | |
Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Hakkında |
| 22 Kasım 2010, 00:09 | |
| hhehehe :) işte bu çok doğru bi tespit :) | |
Başlangıç Hakkında |
| 22 Kasım 2010, 00:04 | |
| devam etmese daha iyi.tadı damağımızda kalmalı bnce:) | |
Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Hakkında |
| 21 Kasım 2010, 23:51 | |
| harry potter serisini hayatta kaçırmam.tüm kitapları okudum ama bi yerde bi sorun olduğunu düşündüm bu filmi izlerken.sorun da; filme gitmeden önce bi hazırlık yapmam gerektiğiydi.eminim birçok kişi benimle aynı fikirdedir.filmi izlerken kafam allak bullak oldu.bu olay neydi,hangi bölümde ne olmuştu falan filan.bir de kitapların tamamını okuyunca kafa iyice karışıyor.bu nedenle herkese tavsiyem filmi izlemeden önce melez prensi bir kez daha izleyin.hatta yapabilirseniz ölüm yadigarları kitabini birkez daha gözden geçirin.çok daha zevk alarak izleyeceksiniz. bu arada dobby çok şekerdiii:) | |
Başlangıç Hakkında |
| 21 Kasım 2010, 12:02 | |
| Filmi dün gece izledim,fakat daha film bitmeden bi kez daha izlemem gerektiğini anladım.taşlar tam olarak yerine oturmadı.izledikçe yakalayabileceğim ipuçları var sanki.izleyiciye birçok soru işareti bırakıp da biten bi film.. tam da leonarda nın oynayabileceği türden.biraz zindan adası tadı aldım,bazı yönleriyle kesişiyo.oyuncular arasındaki dialoglar-rüyalar hakkında olan-fazlasıyla karmaşık.film,karşısında dikkatli bir seyirci istiyor. filmi izlemek isteyenler,bu filmi sindire sindire ve gayet dikkatli bi şekilde izlesin. | |