Sinepedi Puanı

bu filmi izledi.

erenereneren

erenereneren
Hakkımda

Yenilmek ama yine de teslim olmamak… Zafer budur.Çünkü hiç kimse başarı merdivenlerini elleri cebinde çıkmamıştır.

Kişisel Bilgiler
  • 12/02/2012 19:50

Film Yorumları (33)

Başka Bir Yerde
24 Haziran 2011, 10:21
hayatımda bu kadar iğrenç bir film daha görmedim yaaaa,ne başı belli ne sonu belli ne konusu belli hiç bir şey yok filmde elle tutulur filmin bitmesine 2 dakika var ben hala noluyo bu filmde yaa diodum :) izlediğim 2. en kötü film boş evle birlikte...sevmediğim insanlara tavsiye ediyorum o kadar :)
02 Mart 2011, 01:50
ben açıkçası bu filmi daha izlemedim ama arkadaşın dediği işte sırf hava atmak için sevmiş gibi görünenler benim de dikkatimi çeken kesim olduğu için yorum yazdım,bu insanlar var çünkü gerçekten ayy gerçekten film çok etkileyiciydi falan dio ama halbuki filmi sırf herkes beğenmiş ve film yukarılarda die izlemiş ve aksi yorum yapamıo yani bu tipler :) yoksa bu film diil bu filmi unutalım
02 Mart 2011, 01:28
olay aslında filmi anlamamak değil olay sadece herkes beğenmiş die sadece en iyi filmler listesinde die kendi beğenmese de beğendim diyenlerdir olay,burda senin bu çıkışı yapmanı gerektirecek bi durum yok sadece bazı insanlar sırf sürü psikolojisiyle sevmediği bir filmi çekindikleri ve film oscarlık die sevmediğini söleyemiyorlar,özeti bu :)
02 Mart 2011, 00:28
düşüncelerine birebir katılıyorum özellikle de hava atmak için izleyenler ve beğenmedikleri halde yalan söyleyenler kısmına yerden göğe kadar katılıyorum.Benim gibi düşünen biri daha tebrik ediyorum yorumun için kardeşim :)
Gitme
20 Şubat 2011, 17:41
off off off off :) direk aldım yani bu filmi kültler listeme...inanılmaz etkileyici ve yorum şansı tanıyan bir sonla bizleri meraklandıran biraz da delirten ve sonunu bize bırakan bir film :) hafif çaplı memento biraz da kimlikten az biraz da prestijden oldu mu sana stay :) yine de tabi bi memento bi kimlik bi prestij diil ama bunlardan sonra gelebilecek ve bunlara kafa tutabilecek bir film...izlenmeli mutlaka izlenmeli ;)
Göster