erkan760
- Tüm Bildirimler
-

18.03.2010 23:57 tarihinde
protect: The Box
-

18.03.2010 23:38 tarihinde
dilos811 kullanıcıyı YabancıFilmleriTürkçeDublajlıİzlemeyiSevmeyenler grubuna davet etti.
-

18.03.2010 23:31 tarihinde
asu1981: Yenilgiler zafere giden yolun basamaklarıdır. Birinci basamakta umutsuzluğa uğrayıp mücadeleden vazgeçerseniz hiçbir zaman zafere ulaşamazsınız. (Trecee)
-

18.03.2010 22:48 tarihinde
lisa35: .......................()
-

18.03.2010 22:35 tarihinde
-DEAN-: insanlar iyi ve onurlu olabilirler ama sonuçta cenazesine gelen kişi sayısı hava durumuna bağlıdır...
Toplam 212 yorumu var
-
Aşk Geliyorum Demez hakkında;
15.02.2010 tarihinde saat 14:06 sularında demiş ki;
Bizi 60-70 lere götüren güzel bir nostalji yaratan eğlenceli bir film olmuş diyebilirim izlerken bildiğimiz klişeler hep vardı ama hiç sıkılmadık sanırım bu en çokta Bergüzal Korel in güzelliği ve eski kurtlardan Zaki Alasya ve Altan Erkekli ninde oyunculuğundan kaynaklanıyor.Hikaye bildik bir hikaye içimizden bir hikaye ama seçilen oyuncu kadrosuyla sımsıcak bir ortam oluşturulmaya çalışılmış kendi halinde sıcacık bir film.Eğer yapacak daha iyi bir işiniz yoksa şu soğuk günlerde yapılacak en iyi şey sevgilinizi kolunuzun altına almak ve battaniyeyide üstünüze çekerek bu filmi izlemek.
-
Recep İvedik 3 hakkında;
15.02.2010 tarihinde saat 13:11 sularında demiş ki;
Film boyunca Cem Yılmaz ın kulağını bol bol çınlatmışımdır keşke oda görseydi küfür etmeden de espiri yapılabileceğini,bence sevgililer günü için ideal bir filmdi,salon sevgililerle doluydu,herkesin espiri anlayışı farklı olabilir ben şahsen filmin büyük bir kısmında kahkaha attım ve bu bana yetti,zaten amacımda buydu ben oraya bir sanat eseri görmeye değil gönlümce eğlenmeye gülmeye gittim ve bunun karşılığınıda fazlasıyla aldım.Bu filmde kendini gülmek için zorlayan arkadaşlarımıza tavsiyem eve gidince kendilerini en yakın dostlarına gıdıklattırsınlar:-))
-
◄ █ █ █ ▓ ▒ ░ ░ Bugün ۩ Korku Tüneli ۩ nde Sizleri Neler Bekliyor! ░ ░ ▒ ▓ █ █ █ ► Bir tecavüzcü baba daha!! Sapık baba yıllarca tecavüz ettiği iki kızını 19 kez hamile bırakan 'İngiliz Fritzl' ortaya çıktı Bodrum katına kapattığı öz kızına 24 yıl boyunca tecavüz edip, ondan 7 çocuk sahibi olan Avusturyalı korkunç baba Josef Fritzl unutulmadan, şimdi de İngiltere, sapık bir babanın öz kızlarına yaptıklarıyla çalkalanıyor. İngiliz yetkililer, babaları tarafından yaklaşık 25 yıl tecavüz ve kötü muameleye uğrayan iki kız kardeşten, onları koruyamadığı için özür diledi Şişedeki hayalet para bastı!! Değerli ۩Korku Tüneli۩ ailesi bu haberi hatırlayacaklardır birkaç gün önce bu haberi paylaşmıştık işte o haberden sıcak gelişmeler; Yeni Zelanda'da içlerinde "ölülerin ruhları bulunduğu" ileri sürülen iki cam şişe, internette 1450 avroya satıldı. İSTİKLAL MARŞIMIZ.. İstiklâl Marşı, Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin millî marşı. Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınan bu eser, 12 Mart 1921'de Birinci TBMM tarafından İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir. Protokol gereği, sadece ilk iki dörtlük beste eşliğinde İstiklal Marşı olarak söylenebilmektedir.İstiklal Marşımızın 89. yılı kutlu olsun arkadaşlar Korku-Yorum,Gerili-Yorum Günü Tüm ۩Korku Tüneli۩ ailesine hayırlı cumalar dilerim umarım bugününüz tamda istediğiniz ,umduğunuz gibi geçer. Grubumuzu çok sıkı takip eden arkadaşlarımız çok iyi bileceklerdir bugün grubumuzda Korku-Yorum,Gerili-yorum günü olduğunu. O yüzdende tüm üyelerimizden ricamız hem bu sitede hemde bir başka sitede hiç farketmez sizin adınızla yayınlanmış tüm filmler hakkında yaptığınız yorumları bir kez de bizimle paylaşmanız için sizlere bugün gün sonuna kadar fırsat sunuyoruz yapacağınız şey oldukça basit hangi sitede yayınladıysanız yorumunuzu ordan kopyalıyorsunuz ve bizim grubumuza yapıştırıyorsunuz hepsi bu. Kontörlü hat devri sona eriyor Nisan tarihinden itibaren cep telefonlarına kontör yüklemek tarih oluyor. Cep telefonu kullanıcılarını canından bezdien kontör hesaplamaları artık tarih oluyor. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun kararı uyarınca artık karmaşık kontör hesapları yapmaktan kurtuluyoruz. Nisan tarihinden itibaren cep telefonlarımıza artık kontör yerine ya dakika ya da para yükleyeceğiz.
-
۩Korku Tüneli۩nde Dünyanın En Kötü 10 İşi 1-Porno Sinema Salonu Temizlikçisi Sinema salonu temizlikçisi olmak biraz kötü bir iştir ama porno sinema salonundaçalışmak listedeki en kötü iştir. Görevi her seanstan sonra süpürgesini alıp ortalığı temizlemek. Normal sinema salonlarının aksine buradaki temizlikçi kola atıkları yerine koltukların altındaki yapışkan maddeleri temizler. Bu işin iyi yanı bütün pornoları bedava izliyor olmak ve muhtemelen erkek arkadaş gurubu içinde popüler bir yere sahip olmak. Bunun yanı sıra annenizle ya da eşinizle konuşmak istemeyeceğiniz bir meslek olduğu çok açık. 3-Hayvan mastürbasyoncusu Hayvan mastürbasyoncusunun görevi, hayvan spermi isteyen araştırmacılara yardımcı olmak. Birkaç yolla hayvanların spermlerini alırlar. Bu işlemi yapmaları için hayvanların daha önceden bu prosedür için eğitilmiş olmaları gerekir. Genellikle domuzlar erken yaşlarda eğitildikleri için yanlarına eldiven giymiş bir araştırmacı geldiğinde kendisine zorluk çıkarmazlar. ۩Korku Tüneli۩nden Günün polemiği Değerli ۩Korku Tüneli۩ ailesi şimdi sizlerle güncel olmasada halen yasalaşması düşünülen bir konu hakında sizlerinde görüşlerinizi almaya çalışacağız.Sizler Marketlerde ilaç satışına izin verilecek olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir cümleylede olsa görüşlerinizi almak bu konuya nasıl yaklaştığınızı öğrenmek istiyoruz • İğne korkusu tarihe karışıyor!! Japon bilim insanları, iğne fobisi olanların korkularını tarihe karıştıracak bir buluşa imza attı. Devrim niteliğindeki bu buluş, iğne olurken acı duymaya ve iğne olma korkusuna son veriyor. 6 yıllık çalışmasının sonunda, 300 mikro-iğneyle ilacı enjekte eden bir çip geliştirdi. 1.5 cm çapındaki çipin üzerinde 0.5 milimetre uzunluğunda ve 0.3 milimetre genişliğinde mikro-iğneler bulunuyor. Mikro-iğneler derinin üst tabakasında çözünerek ilacı dolaşım sistemine zerk ediyor. İğneler derinin alt tabakasına batmadığı için acı vermiyor ve kanamaya yol açmıyor. Prof. Takada, “Bu çip her türlü enjeksiyon için kullanılabilir. İnsanlar hiçbir şey hissetmedikleri için korkmazlar da” dedi. Takada, “acıtmayan iğnenin” Japonya’daki hastanelerde 2 yıl içinde kullanılmaya başlayabileceğini söyledi HEPSİ VE DAHA FAZLASI İÇİN SİZLERİ ۩Korku Tüneli۩ NE BEKLİYORUZ
-
nerdn buluosnz böle msjları :D çok iğrençmşş :D
-
teşekkür ederim İrem cim,Teşekkür ederim Gökhan cım sizsizde bir ۩Korku Tüneli۩ düşünemiyorum:-))
-
iyiki döndün siteye erkan abi yha walla sensiz hiç tadı kalmadı buraların :.(
-
aynen katılıyorum erkan Abi Senin O Zeka Soruların,Korkunç Hikayelerin Sensiz anlamsız burası...
-
teşekkür ederim İrem cim,Teşekkür ederim Gökhan cım sizsizde bir ۩Korku Tüneli۩ düşünemiyorum:-))
-
-
Kandil kutlamasından dolayı yazı tahtama mesaj bırakan tüm ۩Korku Tüneli۩ dostlarıma binlerce kez teşekkürler hepinizi çok seviyorum umarım sizlerinde bu güzel gecede Allah dualarınızı kabul etmiştir.
-
Kandilin mübarek olsun Erkan Abi zD
-
ALLAHÜ TEALA'NIN (c.c.), "SEN OLMASAN,BU DÜNYAYI YARATMAZDIM". dediği sevgili PEYGAMBERİMİZ Hz.MUHAMMED (s.a.v.) Efendimizin doğduğu gün olan MİRAÇ kandilin mübarek olsun Erkan abi.Hayırlı kandiller...
-
Mevlid kandilin mübarek olsun Erkan abi
-
kandilin mübarek olsun erkan abicim melek ablannda
























