- Anasayfa
- ›
- »
Şanslı Slevin Hakkında |
| 12 Nisan 2010, 23:38 | |
| Kimse merak etmesin. Şuanda http://bilisimsuclari.iem.gov.tr/ ye suç duyurusunda bulundum. İnternet üzerinden yapılan hakaretlerin vs. suç olmadığınımı sanıyordunuz. | |
Şanslı Slevin Hakkında |
| 12 Nisan 2010, 23:37 | |
21 Hakkında |
| 22 Mart 2010, 01:01 | |
| peki birdaha seni ciddiye almam arkadaşım :) | |
21 Hakkında |
| 22 Mart 2010, 00:15 | |
| Fareler genelde para yemiyor arkadaşım ama olurda yerlserse para kanunları var, sana sonra anlatırım farelerin yediği paraya ne olduğunu | |
Romantik Komedi Hakkında |
| 07 Şubat 2010, 16:19 | |
| Filmi henüz izlemedim fakat hem filmin oyuncularının hemde filmi görenlerin fikirlerini şöyle özetleyebilirim. Bu zamana kadar filmler genelde hep uç noktalardaki olaylardan senaryo edilmiştir fakat bu film tamamen etrafımızda hatta kendimizde gördüğümüz yaşadığımız sıradan bir hikayeye sahip. Film izleyicide merak duygusu uyandırıp sürükleyici bir etki bırakmıyor sadece keyif veriyor. Yani amerikan filmlerinden alışık olduğumuz normal bir "romantik-komedi" tarzında. Ben hakkında iyi şeyler düşünüyorum ilk fırsatta görmeye gideceğim hatta bu tarzda bir türk filmi çekilmesi ayrıca mutlu etti beni. Çıkan Türk filmlerini yerin dibine sokmak yerine güzelce eleştirip destek verirsek daha bir sürü yeni tür filmler çekebiliriz diye düşünüyorum. | |