2013 Filmlerinin Kamera Arkası Görüntüleri

1. Side Effects Kamera Arkası

Emily Hawkins, kocası hapse girdikten sonra depresyon ve anksiyete belirtileriyle boğuşmakta olan sorunlu bir kadındır. Kocasının hapisten çıkmasına az kalmıştır ve bu esnada psikiyatrları var gücüyle genç kadını iyileştirmeye çalışır. İlaçların sayesinde yaşamaya çalışan kadın için doktoruyla arasında başlayan ilişki sonrasında işler iyiden iyiye zorlaşacaktır. 

Ünlü yönetmen Steven Soderbergh tarafından yönetilen filmin başrollerinde Channing Tatum, Jude Law, Catherine Zeta-Jones ve yakın zamanda 'Sosyal Ağ' ve 'Ejderha Dövmeli Kız' gibi filmlerle yıldızı parlayan Rooney Mara yer alıyor. Filmin senaryosu ise yönetmenin 'Contagion' filminde de birlikte çalıştığı Scott Z. Burns'e ait.

2. Hansel & Gretel: Cadı Avcıları Kamera Arkası

Zencefilli evle alakalı travmatik bir kazadan 15 yıl sonra Hansel (Jeremy Renner) ve Gretel (Gemma Arterton) adlı ikizler, kendilerini cadıları yok etmeye adamış intikamcı avcılar haline gelmişlerdir. Yıllar geçtikçe ikizler avcılıkta ustalaşmış, izleme kabiliyetinde ve avını yakalama işinde ünlenmişlerdir. Sıkıntıları iyileşse de, işleri oldukça kolaydır, tehlikeli sözler ve lanetler onlara işlemez. Şimdi, Augsbur Başkanı, kasabadan gidebilmelerine ve büyücü kadınların başını (Famke Janssen) bulabilmelerine yardımcı olur. Büyücü kadınların başı ise iki gün sonra gerçekleşecek ‘ Kanlı Ay’ esnasında yapılacak cadılar toplantısında bir çok yerel çocuğu kurban etmeyi planlamaktadır. İşleri daha kötü yapmak için ikili aynı zamanda Augsburg’daki gücü ele geçirmiş ve kendi çapında bir cadı avlayıcısı olan acımasız Şerif Berringer (Peter Stormare) ile de ilgilenmek zorundadır.

3. Zincirsiz Kamera Arkası

Amerikan İç Savaşı'ndan iki yıl önce başlayan hikaye geçmişinde eziyet çekmiş bir köle ile Alman avcı Dr. King Schultz'un yüzleşmesini merkezine alıyor. 
Brittle kardeşlerin cinayetiyle suçlanan Schultz'u özgürlüğüne kavuşturmak Django'ya bağlıdır. Zira Schultz özgürlüğüne karşılık, Django'dan zorlu bir görev ister. Görevi başarıyla tamamlayan ve özgürlüğüne kavuşan Django gene de Schultz'un yanından ayrılmaz; üstün avcılık yetenekleriyle şimdi ki hedefi Broomhilda'yı bulmak ve köle tüccarlarının elinden kurtarmaktır.

4. Kimlik Hırsızı Kamera Arkası

Ünlü yıldızların yer adığı komedi filmi Kimlik Hırsızı’nda başrollerde Patrondan Kurtulma Sanatı (Horrible Bosses) filminden Jason Bateman ile Bridesmaids filminden Melissa McCarthy oynuyor.
Adam, kimliği çalındıktan sonra kötü kredi notunu düzeltmeye çalışırken ne kadar çileden çıkabileğini gösterir. Sınırsız para, perakende kraliçesi Diana (McCarthy)’nın Miami’nin banliyölerinde hayatını yaşamasına olanak vermiştir. Fakat bu alışveriş çılgınlığına para sağlamak için kullandığı kimlikte bir başkasının adı yazmaktadır ve bu kimlik, Birleşik Devletlerin diğer ucunda yaşayan bir müşteri temsilcisine aittir. Kimliğin sahibi olan Sandy Bigelow Patterson'un dolandırıcıyı yakalamak için sadece bir haftası vardır.

5. Bitik Şehir Kamera Arkası

Eskiden polis olan bir dedektif, bir belediye başkanı tarafından karısının kendisini aldattığı şüphesini araştırmak için tutulur. Dedektif iddiaları doğrular, fakat ortada bir sorun vardır: başkanın eşinin görüştüğü adam ölmüştür. Araştırmalarını derinleştiren dedektif başkanın da isminin karıştığı politik bir skandalı ortaya çıkaracaktır.
Crowe filmde eşinin kendisini aldattığından şüphelenen belediye başkanını, Wahlberg ise aldatma olayını araştıran dedektifi canlandıracak.

6. Mama Kamera Arkası

Anne ve babaları öldürüldüğü gün ormanda ortadan kaybolan iki küçük kızın hikayesini anlatan doğaüstü bir gerilim filmi. Yıllar sonra kurtarılan kızlar yeni bir hayata başlar ancak geceleri hala biri ya da bir şeyin gelip üstlerini örtmeye çalıştığını fark ederler.Beş yıl önce Victoria ve Lilly adlı kız kardeşler, şehrin banliyösündeki mahallelerinden iz bırakmadan kaybolur. Amcaları Lucas (Nikolaj Coster-Waldau) ve kız arkadaşı Annabel (Jessica Chastain) o günden bu yana onları deli gibi aramaya devam eder. Mucize eseri çocukları yıkık dökük bir kulübede bulurlar fakat çift bir süre sonra evlerine sadece küçük kızları mı misafir olarak aldıklarını merak etmeye başlar.Annabel çocukları normal bir hayata alıştırmaya çalışırken, evlerinde bir kötülüğün var olduğundan iyiden iyiye emin olmaya başlar. Kız kardeşler travmaya bağlı stres mi yaşamaktadır yoksa onları ziyarete gelen bir hayalet mi vardır? Kayıp kızlar bunca yıl tek başlarına nasıl hayatta kalmışlardır? Bu tedirgin edici soruların cevaplarını keşfederken, yeni anneleri yatma vakti geldiğinde duyduğu fısıltıların kaynağının ölümcül bir varlık olduğunu keşfeder.

7. Promised Land Kamera Arkası

Steve Butler (Damon) bir pazarlama şirketinde çalışır. İş arkadaşı Sue Thomason (McDormand) ile iş için bir kasabaya gider. Kasaba halkı ekonomik krizden çok etkilenmiştir. Zor güler yaşadıkları için Steve ve Sue, yerel hak sahiplerinin şirketin tekliflerini kabul edeceklerini düşünür.Karşılarına kasabanın saygı duyulan yaşlı öğrtemeni Frank Yates çıkar ve teklife sonuna kadar direnir. Filmin senaryosuJohn Krasinski ve Matt Damon tarafından Dave Eggers'ın öyküsünden uyarlanmış. Filmin yönetmenliğini ise Amerikalı bağımsız sinemacı Gus Van Sant üstleniyor. Kadroda Matt Damon, Frances McDormand ve Hal Holbrook yer alıyor.

8. Warm Bodies [Filmin İlk 4 Dakikası]

Salgından etkilenmiş zombie bir 'delikanlı', kendisini yok etmeye gelen Julie'ye bir anda vurulur. Onu ısırıp beslenmesi gerekirken aşık olmuştur.

9. Bullet to the Head Kamera Arkası 2

10. Bullet to the Head Kamera Arkası 1

11. Muhteşem Yaratıklar Kamera Arkası

Kami Garcia ve Margaret Stohl'un aynı adlı roman serisinden beyazperdeye uyarlanan film 
1 Mart 2013'te vizyonda!