Stuart Ford Biyografi


Stuart Ford, Los Angeles'ta yaşayan İngiltere doğumlu bir film ve televizyon yapımcısıdır.

 Şubat 2018'de Ford, ikili genel merkezinden çok çeşitli uzun metrajlı filmler, senaryolu, senaryosuz ve gerçeklere dayalı televizyon, dijital ve müzik içeriği portföyü geliştiren, üreten, finanse eden ve küresel olarak lisanslayan uluslararası bir film ve televizyon prodüksiyonu ve küresel lisanslama şirketi olan AGC Studios'u kurdu. Los Angeles ve Londra'da.  Stüdyonun Hollywood ürünü, büyük stüdyo ortaklıkları, akış platformları, geleneksel yayın ve kablolu televizyon ağları ve hem ABD'de hem de uluslararası alanda bağımsız distribütörler dahil olmak üzere bir dizi küresel platformda kullanılmak üzere tasarlanmış geniş kapsamlı çok kültürlü bir odak noktasına sahiptir.

 Ford, 60'tan fazla uzun metrajlı film ve TV şovunun yapımcılığını veya yönetici yapımcılığını yapmanın yanı sıra, uluslararası film dağıtımı konusunda film endüstrisinin önde gelen uzmanlarından biridir ve ABD, İngiltere, Fransa, Çin, Hong Kong, Hindistan'da içerik şirketleri kurmuş ve denetlemiştir. ve Meksika.

 Ford, Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nin yanı sıra İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi'nin bir üyesidir.

Devamını Oku
Bu sanatçı için henüz resim eklenmemiş. İlk sen ekleyebilirsin!