18 yaşından küçük olduğunuz için video gizlenmiştir.

Bu video bazı kullanıcılar için uygunsuz olabilir.

18 yaşından büyük müsünüz?

EVET HAYIR

Alain Blazevic Biyografi

1970 Wiesbaden, Almanya doğumlu oyuncu Wiesbaden'de büyürken, Ludwig-Maximillian-Üniversitesinde Hukuk okumak için Münih'e taşınmadan önce liseyi orada tamamladı.
Lee-Strasberg'in Metod Oyunculuğu hakkında bir kitap okuduktan sonra hukuk okumayı bıraktı, bavullarını topladı ve Los Angeles'a giden bir uçağa bindi. Orada tam bir programı tamamladığı Lee-Strasberg Oyunculuk Akademisine kaydoldu.  Daha sonra New York'ta Richard Pinter ile ustalık sınıflarını eğitimine ekledi.  Bay Pinter, o sırada Sanford Meisner'ın Oyunculuk tekniğiyle beğeni toplayan Neighborhood Playhouse'un yöneticisiydi.

 Bütün bu yıllar boyunca, geçimini sağlamak ve öğrenimini finanse etmek için bir garip işten diğerine gitti.  Panayırlarda Bitkisel Satış Görevlisi olarak çalıştığı, evleri boyadığı, kulüplerde fedailik yaptığı ve tabii ki geleneksel Garson, Barmen ve Restoran Müdürü olarak çalıştığı pek çok meslek arasında.

 Spesifikasyon üzerine senaryolar yazmaya başladı.  Böyle bir senaryo ona Stüdyo Sisteminde Hayalet Yazar olarak iş buldu.  Bunu birkaç yıl boyunca yapmaya devam etti.

 New York'ta (ikinci evi olarak gördüğü) ve Los Angeles'ta bağımsız filmler ve Broadway dışı tiyatro projelerinde çalışarak neredeyse on üç yıl yaşadıktan sonra Avrupa'ya döndü.  Berlin'de bir üs kuruyor, burada bir Alman yapım şirketiyle işbirliği yaptı ve 'Nachtrevue' adlı bir senaryo yazdı ve 2005'te Alman FFA Senarist ödülünü/finansmanını aldı.

 Ailesinin memleketinin kökleriyle bağlantı kurma dürtüsü hissederek, çantasını topladı ve gri Berlin gökyüzünü, Hırvatistan'ın Split'in Akdeniz mavisi deniziyle değiştirdi.

 Bir röportajda bu hareketi tamamen duygusal olarak nitelendirdi.  Split'te bir aktör ya da yazar olarak geçimini sağlayabileceğine dair hiçbir kanıt yoktu.  Ancak bu konuda iyiydi.  "Balıkçı yapacak" dedi.  Ancak Hırvatistan'ın onun için başka planları vardı.  İki yıl içinde birkaç drama dizisinde başrol oynayarak televizyonda yerleşik bir yüz haline geldi.

 Bu yeni keşfettiği neşeyi Avrupa pazarına yönelik harekete geçerek harcadı.  Alman filmlerinde ve dizilerinde konuk oyuncu olarak rol alıyordu. Tüm Avrupa'da ve hatta Moskova'daki yapımlarda.


Devamını Oku
Bu sanatçı için henüz resim eklenmemiş. İlk sen ekleyebilirsin!