Türkiye'nin sinema sitesi Sinemalar.com

Songül Öden

72. Koğuş Fragman
Songül Öden profil resmi Facebook'ta Paylaş
Ekle
8.4/ 10
397 oy
369 kullanıcının favorisi

Songül Öden

Türkiye

17 Şubat 1979

Biyografisi

17 şubat 1979 Diyarbakır doğumludur.
Türk tiyatro ve dizi oyuncusu.

Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı mezunu olan sanatçı, Ankara Sanat Tiyatrosu\'nda (AST), Ankara Deneme Sahnesi’nde, Trabzon Devlet Tiyatrosu’nda ve Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda görev yaptı.

Gümüş adlı TV dizisinde rol aldı.

Filmografisi 
Ferhunde Hanımlar (1993)
Havada Bulut (mini dizi) (2002)
Vasiyet (dizi) (2001)
Gümüş (dizi) (2005) Gümüş
Vazgeç Gönlüm (dizi) (2008) Ezra

Katkıda Bulunduğu Son 5 Yapım

Hepsini Göster
Popüler Yorumlar
DayNYad (Figuran) | 20 Ekim 2012, 12:24

Kadın da fiziksel olarak bir şey yok. Zarif diyenler bana kalırsa halt etmiş. Üstelik çok da kötü bir oyuncu. Hangi karakteri canlandırırsa canlandırsın sonunda aynı kadına çeviriyor. Böyle saçma sapan yüz ifadeleri var, boş bakıyor. Hayranlarına bir şey demem, kendi tercihleri ama bu kadının olduğu yapımlara tahammülüm yok.

1
8
-Merve- (Dublör) | 12 Haziran 2012, 23:46

En çok Umutsuz Ev Kadınları ile adından söz ettirdiğini düşünüyorum.. Şahsen ben kendisini bu yolla tanıdım ve çok sevdim. Çok şirin sempatik ayrıca oyunculuğu kadar da kendi de güzel.. Başarılarının devamını diliyorum.

2
4
Tüm yorumlar (76)
Avatar
secilyilmaz (Amatör) | 5 Ağustos 2016, 08:49

sevip sevmediğimi bilmiyorum,galiba sevmiyorum.beğeniyormuyum onada emin değilim.bazı yerlerde kendisi gibi şaşkını ve boş beleş rolleri oynadığı için karakter üzerinde güzel duruyor,bazı yapımlarda ise çok kötü.ama yaşına göre çirkin değil tabi.

Cevap Yaz
0
0
Ramanda (Figuran) | 26 Haziran 2015, 17:48

Umutsuz ev kadınlarında yasemin rolüyle tanıdım kendisini gerçekten başarılıydı :)

Cevap Yaz
0
0
buselei (Dublör) | 14 Haziran 2015, 22:34

Çok çok başarılı bir oyuncu.

Cevap Yaz
0
0
Loveis (Amatör) | 5 Ağustos 2014, 20:01

umutsuz ev kadınlarındaki sempatik rolü güzeldi diğer filmlerinde dizilerinde kişiliğini yansıtmadı yakışmadığını dşünüyorum

Cevap Yaz
0
0
gamze_sehla (Figuran) | 10 Mayıs 2014, 13:27

gümüş ve umutsuz ev kadınlarında bir numara :)

Cevap Yaz
0
0
Görüşleriniz