Sinepedi Puanı

/10


bu filmi izledi.

Arzum Onan

Puan Ver:

126
kullanıcının
favori sanatçısı

Sinemalar.com Puanı:

7.8/10 

Toplam Oy:

144 kişi oy verdi

Adı Soyadı:

Arzum Onan 

Ülke:

Türkiye 

Doğum Tarihi:

1973-10-31 

Ödülleri:

Sanatçının henüz kazandığı veya aday gösterildiği ödül bulunmuyor. 

Biyografisi

31 Ekim 1973 yılında Ankara’da, Memur bir ailenin tek çocuğu olarak doğdu. İlkokulu Ankara, Orta ve Liseyi İstanbul’da tamamladı. Endüstri Meslek Lisesi, Yapı Ressamlığı bölümünden mezun oldu. 1992 Yılında Gaye Sökmen Ajans da Mankenlik ve Modelliğe başladı. 1993 yılı Nisan’ında ‘Mıss Turkey’ yarışmasında ‘Türkiye Güzeli’, aynı yılın Temmuz ayında ‘Mıss Europe’ yarışmasında ‘Avrupa Güzeli’ seçildi. 1996 yılında Aktör Mehmet Aslantuğ’la evlendi. Önemli bir reklam kampanyasıyla üç yıl kamera karşısına geçti. 1997 yılında dört yıl sürecek yoğun tempolu bir Televizyon dizisi (Sıcak Saatler) için çalışmaya başladı. Bu tarihten itibaren, genellikle kamu yararına gerçekleştirilen özel defilelerde modellik yapmakta.

Yorumlar (33)

Yorum Yaz

Sadece Detaylı Yorumlar

Tüm Yorumlar

  • hayataynur
    • hayataynur
      26 Haziran 2011, 18:36
      +0 -0
    • farklı bir güzelliği var iyi biri olduğu yüzünden belli oluyor çok sempatik ve yetenekli
    • Bu yoruma 0 cevap verilmiş.
      Cevap yaz
  • evrenn
    • evrenn
      19 Haziran 2011, 03:23
      +0 -0
    • ilk sıcak saatler dizisinde izlemiştim eşiyle birlikte oynuyorlardı o zamandan beri yer aldığı her diziyi izlemişimdir herhalde çok yetenekli ve güzel bir oyuncu
    • Bu yoruma 0 cevap verilmiş.
      Cevap yaz
  • ROCKERUN
    • ROCKERUN
      12 Haziran 2011, 20:01
      +0 -0
    • Çok sade bir güzelliği var gerçekten. Sahra dizisinde iyiydi, o diziyi seviyordum. :)
    • Bu yoruma 0 cevap verilmiş.
      Cevap yaz
  • OMER-EMRE-CETIN
    • OMER-EMRE-CETIN
      11 Mayıs 2011, 19:27
      +0 -0
    • 31 Ekim 1973 yılında Ankara’da, Memur bir ailenin tek çocuğu olarak doğdu. İlkokulu Ankara, Orta ve Liseyi İstanbul’da tamamladı. Endüstri Meslek Lisesi, Yapı Ressamlığı bölümünden mezun oldu. 1992 Yılında Gaye Sökmen Ajans da Mankenlik ve Modelliğe başladı. 1993 yılı Nisan’ında ‘Mıss Turkey’ yarışmasında ‘Türkiye Güzeli’, aynı yılın Temmuz ayında ‘Mıss Europe’ yarışmasında ‘Avrupa Güzeli’ seçildi. 1996 yılında Aktör Mehmet Aslantuğ’la evlendi. Önemli bir reklam kampanyasıyla üç yıl kamera karşısına geçti. 1997 yılında dört yıl sürecek yoğun tempolu bir Televizyon dizisi (Sıcak Saatler) için çalışmaya başladı. Bu tarihten itibaren, genellikle kamu yararına gerçekleştirilen özel defilelerde modellik yapmakta.
    • Bu yoruma 0 cevap verilmiş.
      Cevap yaz
  • ayd1
    • ayd1
      09 Şubat 2011, 18:58
      +0 -0
    •            Kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş,duru bir güzelliği var
    • Bu yoruma 0 cevap verilmiş.
      Cevap yaz

HAFTANIN BİRİNCİSİ

kartal9203
Göster