18 yaşından küçük olduğunuz için video gizlenmiştir.

Bu video bazı kullanıcılar için uygunsuz olabilir.

18 yaşından büyük müsünüz?

EVET HAYIR

Mattson Tomlin Biyografi

16 Temmuz 1990 Bükreş, Romanya doğumlu Amerikalı senarist, yapımcı ve yönetmendir.

2018'de Tomlin, Netflix için Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt ve Dominique Fishback'in oynadığı Project Power (2020) senaryosunu yazdı.

Aja Gabel'in bir kısa öyküsüne dayanan Küçük Balık (2021) adlı filmin senaryosunu ve yapımcılığını yaptı. 2019'da The Batman'e (2022) yardımcı olmak için gemiye alındığında dikkat çekti.  Film, Batman film serisinin yeniden başlatılması ve başrolde Robert Pattinson olacak. Ocak 2020'ye kadar Tomlin, çizgi roman dizisi Fear Agent'ın uyarlamasının televizyon pilot bölümünü ve Lionsgate için çizgi roman dizisi Memetic'in film uyarlamasını yazıyordu. 

Her iki proje de Seth Rogen's Point Gray Pictures tarafından üretilecek. Ayrıca Netflix için video oyun karakteri Mega Man'in bir film uyarlamasını da yazıyor. Mayıs 2020'de Tomlin, 2084 başlıklı özel bir senaryoyu Paramount Pictures'a sattı. Eylül 2020'ye kadar Tomlin, yönetme niyetiyle Mother/Android için senaryo yazdı.

Şubat 2021'de Tomlin, Netflix, Skydance ve Production IG tarafından üretilecek Terminator serisine dayanan bir anime dizisinin senaryosunu yazmak üzere işe alındı.

Devamını Oku
Bu sanatçı için henüz resim eklenmemiş. İlk sen ekleyebilirsin!