Paul Dano kült korku filmi Forbannelsen'ın yeniden çevrim kadrosuna katıldı. Parker Finn tarafından yönetilecek olan yapımda Dano'ya Margaret Qualley ve Callum Turner eşlik ediyor.

Küçük Gün Işığım filmiyle tanınan aktör Paul Dano, Parker Finn’in yönetmenliğini üstleneceği 1981 yapımı Possession filminin yeniden çevrim kadrosuna dahil oldu. Dano, daha önce kadroda yer alacağı kesinleşen Cevher yıldızı Margaret Qualley ve Masters of the Air dizisinden Callum Turner ile başrolleri paylaşacak. Yapımcılığını Robert Pattinson'ın üstlendiği projede, oyuncuların hangi karakterleri canlandıracağı veya çekim takviminin ne zaman başlayacağı gibi detaylar henüz netleşmedi.

Orijinal yapımın hikaye temelleri

Andrej Zulawski tarafından yazılıp yönetilen 1981 tarihli orijinal yapım, başrollerinde Isabelle Adjani ve Sam Neill'ı bir araya getirmişti. Film, Adjani’nin canlandırdığı Anna karakterinin, Neill tarafından oynanan eşi Mark’ı aldatmasıyla başlayan olaylar silsilesine odaklanıyor. Mark'ın eşinin sadakatsizliğiyle yüzleşmeye çalıştığı süreçte, Anna'nın basit bir yasak aşkın çok ötesinde sırlar sakladığı ve durumun tekinsiz bir boyuta ulaştığı ortaya çıkıyor.

Yönetmen Parker Finn’in vizyonu

Dano’nun kadroya katılmasına dair haberler güncelliğini korurken, yönetmen Parker Finn’in projeye dair hazırlıkları 2024 yılından bu yana devam ediyor. Gülümse 2 filmi için Entertainment Weekly’ye verdiği röportajda süreci değerlendiren Finn, “Oldukça keskin, çılgın ve alışılmadık bir film planlıyoruz. Orijinal filmin sahip olduğu tüm o sertliği ve vahşeti bünyesinde barındıracak; ancak hem orijinaline saygı duruşunda bulunan ve onu onurlandıran hem de onunla diyalog halinde olan, yeni keşifler içeren manevi bir devam halkası yaratmak istiyorum” ifadelerini kullanıyor.

Yorumlar (0)

avatar