Disney Channel ve Disney+ efsaneleşen serinin yeni filmi Çita Kızlar 2: Next Gen için resmi onay verdi. Orijinal kadrodan Raven-Symoné ve Adrienne Bailon'ın geri döneceği yapım Güney Afrika'da çekilecek.
Disney tarafından çarşamba günü yapılan açıklamada, The Cheetah Girls: Next Gen adlı yeni bir filmin Disney Channel ve Disney+ platformları için prodüksiyon aşamasına geçtiği duyuruldu. Orijinal üçlemenin yürütücü yapımcısı olan Debra Martin Chase ile serinin yıldızı Raven-Symoné, yeni projenin yürütücü yapımcı kadrosunda bir araya geliyor. Raven-Symoné, Galleria rolüyle yeniden kamera karşısına geçerken, Adrienne Bailon da Chanel karakterine hayat vermek üzere seriye dönüş yapıyor.
Kadroda yer alan isimler ve yeni karakterler
Orijinal kadronun diğer üyelerinden Sabrina Bryan, Dorinda rolüyle "özel bir görünüm" sergilemek üzere ekibe katılırken, Lynn Whitfield Dorothea, Lori Alter ise Juanita rollerini yeniden canlandırıyor. The Cheetah Girls: Next Gen, izleyicileri yeni bir oyuncu grubuyla da tanıştırıyor; Percy Jackson ve Olimposlular dizisinden tanınan Leah Sava’ Jeffries, Galleria’nın kızı Faith rolünü üstlenirken, Carmen Sanchez Chanel’in kız kardeşi Dior’u, Kaileen Chang Ruby’yi ve Sophie Lennon ise Brooklyn karakterini oynuyor. Disney'in dünya çapında düzenlediği açık seçmelerde keşfedilen Güney Afrikalı oyuncu Kamogelo Ramashala Kendi karakterine hayat verirken, Sophia Bush da Jennifré rolüyle yardımcı oyuncu olarak kadroda yer alıyor.
Filmin hikayesi ve prodüksiyon detayları
Yapımın resmi özeti, hikayenin Cheetah Girls üyeleri Galleria ve Chanel'in, Galleria’nın kızı Faith ve onun üç arkadaşıyla birlikte bir yaban hayatı koruma alanında gönüllü çalışmak üzere Afrika'ya gitmeleriyle başladığını aktarıyor. Hikaye akışında dört genç kız, koruma alanını kurtarmaya çalışırken dostluklarını sınıyor, kendi seslerini buluyor ve yeni nesil Cheetah Girls olarak sahneye çıkarak gerçek "Cheetah ruhunu" keşfediyor. Raven-Symoné, gelişmeyi sosyal medya üzerinden "Bu gerçekleşiyor ve bu Cheetah-harika!" notuyla paylaştığı bir videoyla duyurdu.
Disney efsanesinin geçmişi ve gelecek projeler
The Cheetah Girls, The Cheetah Girls 2 ve Çita Kızlar: Tek Dünya yapımlarından oluşan serinin, Disney Channel'ın en popüler orijinal film serilerinden biri olduğu belirtiliyor. Deborah Gregory'nin kitap serisine dayanan serinin ilk filmi 2003 yılında, devam filmi ise 2006 yılında kendi kategorilerinde en yüksek izlenme oranlarına ulaşan yapımlar olarak dikkat çekmişti. Önceki filmlerde olduğu gibi müzik odaklı olacak olan Next Gen, bu ay Güney Afrika'da çekimlere başlıyor. Disney Kids & Family Başkanı Ayo Davis, serinin her zaman dostluk, müzik ve gençleri kendi seslerini kullanmaya teşvik etme üzerine kurulu olduğunu belirterek, bu ruhun yeni nesil yıldızlarla devam ettirileceğini ifade ediyor. Yönetmen koltuğunda Bille Woodruff’un oturduğu, senaryosunu Kara Holden, Sarah Watson ve Deborah Swisher’ın kaleme aldığı film, 16 Temmuz'da prömiyer yapacak olan Yeni Nesil: Kötülerin Harikalar Diyarı ve ağustos ayında izleyiciyle buluşacak Rock Kampı 3 gibi diğer popüler Disney yapımlarının izinden gidiyor.
Yorumlar (0)