Çığlık 2 (1 diğer seçenek) filminin yıldızı Jerry O’Connell, karakteri Derek'in seriye geri döndürülmemesi üzerine şaşkınlığını dile getirirken talebi karşılanana kadar yeni filmleri boykot edeceğini duyurdu. Matthew Lillard'ın seriye dönüşü sonrası açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, Sidney Prescott'un erkek arkadaşı rolüyle bir anı veya hayalet olarak hikayeye dahil olmak istediğini belirtti.
Çığlık serisi gerçekçi bir temele dayanmasına rağmen, ölümün her zaman bir karakterin hikayesinin sonu olmadığı temasını sıkça işliyor. Hayranların on yılı aşkın bir süre boyunca hayatını kaybettiğini düşündüğü Kirby Reed karakterini canlandıran Hayden Panettiere’in seriye hayatta olarak geri dönmesi ve birçok karakterin ölümcül yaralar aldıktan sonra dramatik şekilde yeniden ortaya çıkması bu durumu destekliyor. Çığlık 7 filminde Matthew Lillard’ın canlandırdığı Stu Macher karakterinin uzun bir aradan sonra geri dönmesi, serinin bir diğer eski yıldızını da kendi dönüşü için talepte bulunmaya teşvik etti.
Jerry O’Connell'ın seriye dönüş talebi
Çığlık 2 filminde Sidney Prescott’un sadık erkek arkadaşı Derek Feldman karakterine hayat veren Jerry O’Connell, film boyunca kötü adam olduğu şüphesi uyandırmış ancak gerçek Ghostface tarafından kalbinden vurularak öldürülmüştü. Yeni filmi Summer’s Last Resort hakkında bir röportaj veren ünlü oyuncu, serinin diğer eski oyuncularının geri dönüşü ve kendisinin de benzer bir niyetinin olup olmadığı yönündeki soruya "%100" şeklinde yanıt verdi. O’Connell, "Spoiler uyarısı – üzerinden yaklaşık 20 yıl geçmiş olsa da – karakterim ikinci filmde ölüyor. Ancak ölen tüm bu karakterleri geri getiriyorlar ve beni aramadılar! Beni geri getirene kadar tüm filmlerini boykot ediyorum." ifadelerini kullandı.
Neve Campbell ve yapımcılara çağrı
Karakterinin ilk filmlerde hayatta kalmamasına rağmen seriye dönmekten mutluluk duyacağını belirten O’Connell, şaka yollu bir tavırla Çığlık filmlerini izlemeyeceğini, onlar hakkında konuşmayacağını ve basında yer vermeyeceğini söyledi. Neve Campbell'ın kendisini geri çağırmamasına şaşırdığını belirten oyuncu, "Aslında hayretler içerisindeyim; Neve Campbell'ın 'Biliyor musunuz? Jerry'yi geri getirmeliyiz.' dememiş olmasına şaşırdım. Bir hayalet, bir görüntü, bir anı ya da bir geri dönüş sahnesi olarak bile olsa. Beni geri getirene kadar tüm Çığlık filmlerini boykot ediyorum. Matthew Lillard'ı geri getirdiklerinde ve beni getirmediklerinde; işte bu kadar. Artık yetti." sözleriyle sitemini dile getirdi.
Oyuncunun yeni projeleri ve güncel durum
Serinin bir sonraki halkası hakkında haberler beklenirken, Jerry O’Connell’ın Tubi üzerinden izlenebilen yeni filmi Summer’s Last Resort izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Çığlık evrenindeki geleceği henüz belirsizliğini koruyan oyuncunun bu sert ama esprili çıkışına yapımcılardan veya başrol oyuncusu Neve Campbell'dan bir yanıt gelip gelmeyeceği merak konusu olmayı sürdürüyor.
Yorumlar (0)