Star Wars yıldızı Hayden Christensen, eski nişanlısı Rachel Bilson ile olan birlikteliğinden dünyaya gelen 11 yaşındaki kızı Briar Rose Christensen hakkında nadir açıklamalarda bulundu. Ünlü aktör kızıyla olan bağını ve birlikte izledikleri televizyon programlarını anlatırken, kariyerindeki gelecek projelerine dair detayları da paylaştı.
Kanadalı 45 yaşındaki aktör Hayden Christensen, geçtiğimiz Cuma günü Kaliforniya'nın Anaheim şehrinde düzenlenen D23: The Ultimate Disney Fan Event etkinliğine katıldı. En sevdiği televizyon programları hakkında soru sorulan Christensen, kızıyla vakit geçirmekten duyduğu keyfi dile getirdi. MTV UK'e konuşan aktör, "Küçük bir kızım var ve onunla program izlemeyi seviyorum" dedi. Kızının şu anki favorilerinin Disney Channel yapımı Liv and Maddie ile Nickelodeon sitcomu Henry Danger olduğunu belirten Christensen, bu yapımları onunla birlikte izlemekten zevk aldığını ifade etti.
Aktörün kişisel tercihleri ve kariyerindeki gelişmeler
Cannes Chopard Kupası sahibi oyuncu, tek başına olduğu zamanlarda ise yakın zamanda Michael Fassbender'ın başrolünde yer aldığı The Agency isimli diziye başladığını ve yapımı oldukça başarılı bulduğunu ekledi. Christensen'ın kızı Briar Rose, geçtiğimiz yıl Illinois'deki Wrigley Field'da oynanan Chicago Cubs maçı sırasında babasının yanında "Take Me Out to the Ball Game" şarkısını söyleyerek televizyondaki ilk görünümünü gerçekleştirmişti. Kariyerine odaklanmaya devam eden aksiyon yıldızı, Dave Filoni'nin Mandalorian yan dizisi olan Star Wars: Ahsoka'nın sekiz bölümlük ikinci sezonunda Anakin Skywalker rolünü yeniden canlandıracak. Disney+ platformunda 20 Ocak 2027 tarihinde yayınlanması planlanan dizi hakkında konuşan Christensen, "Her zaman olduğu gibi Anakin Skywalker'ı oynamak büyük bir onur. Anakin, Ahsoka'ya tavsiyeler vermeye devam ediyor, onu zorluyor ve hayatındaki en önemli soruyu yanıtlaması için onu teşvik ediyor: 'Bir Jedi mısın yoksa değil misin?'" sözleriyle karakterinin önemini vurguladı.
Rachel Bilson ile olan ebeveynlik ilişkisi
Christensen'ın eski nişanlısı Rachel Bilson, Ocak ayında katıldığı Let's Be Honest isimli podcast programında aralarındaki ilişkiye dair detaylar verdi. Eski çiftin 2017 yılında sona eren 10 yıllık inişli çıkışlı ilişkisine rağmen, çocukları için sağlıklı bir iletişim kurduklarını belirten Bilson, "Gerçekten iyi anlaşıyoruz. Briar için durumu çok uyumlu ve güzel tutmayı başardık. Hiç evlenmemiştik, bu yüzden kendi yolumuzu, kendi yöntemimizi bulduk" dedi. Christensen'ın ailesiyle hala çok yakın olduğunu ve aradan geçen yaklaşık 19 yılın ardından her şeyin yoluna girdiğini ifade eden Bilson, kızlarının her iki ebeveyni tarafından da çok sevildiğini ve önemli olanın bu olduğunu dile getirdi.
Geçmiş projeler ve sinema yolculuğu
Golden Globe adayı Bilson ve Christensen, ilk olarak Doug Liman imzalı Jumper filminde birbirine aşık iki karakteri canlandırırken tanışmış, ardından 2009 yapımı Seni Seviyorum New York ve 2014 yapımı Son Vurgun filmlerinde de birlikte rol almışlardı. İkilinin 2017'deki ayrılığına dair çeşitli spekülasyonlar basına yansımış olsa da her iki isim de şu an dostane bir ilişki sürdürüyor. Diğer taraftan Christensen, 2019 yılında VOD platformlarda yayınlanan ve zayıf yorumlar alan bilim kurgu türündeki The Last Man filminden bu yana Skywalker karakteri dışındaki bir rol ile izleyici karşısına çıkmadı. Daily Mail'in konuyla ilgili görüşlerine başvurmak için ulaştığı Christensen'ın temsilcileri ise henüz bir geri dönüş yapmadı.
Yorumlar (0)