Changeling/Sahtekar, TV’de İlk Kez 13 Kasım Cumartesi 21.00’de SinemaTV’de.

28.10.2010 13:29
Changeling/Sahtekar, TV’de İlk Kez 13 Kasım Cumartesi 21.00’de SinemaTV’de.

Clint Eastwood’un yönettiği ve Angelina Jolie, John Malkovich, Jeffrey Donovan ile Amy Ryan’ın oynadığı Changeling/Sahtekar modern bir klasik… Gerçek bir olaya dayanan film, başrol oyuncusu Angelina Jolie’ye pek çok ödülün yanı sıra bir de Oscar adaylığı getirmişti.

Sahtekar

 

Los Angeles, Mart 1928… Telefon operatörü olarak çalışan Christine Collins (Angelina Jolie), bir cumartesi sabahı dokuz yaşındaki oğlu Walter (Gattlin Griffith) ile vedalaşır ve işe gitmek üzere evden çıkar. Akşam evine döndüğünde oğlu evde yoktur. Küçük Walter hiçbir iz bırakmadan ortadan yok olmuştur. Aradan beş ay geçtikten sonra polisten haber gelir. Walter bulunmuştur. Polis, anne ile oğlunun kavuşmasını medya önünde bir şova dönüştürür. Yüzlerce polis, gazeteci, fotoğrafçı arasında şaşkına dönen Christine, getirilen çocuğu evine almaya ikna olur. Ancak bu çocuğun, oğlu Walter olmadığını bilmektedir. Yeniden oğlunun peşine düşen genç kadın, polis teşkilatını karşısına almaktan çekinmeyecektir.


SinemaTV hakkında:

 

SinemaTV, 7 gün 24 saat yerli ve yabancı “premium” film yayını yapan, digital platformlarda abonelik ile izleyicilere ulaşan kanal ailesidir. Grup, 2008’de faaliyetlerine tek kanal ile başlamış olup, bugün itibariyle 2’si HD olmak üzere, toplam 8 kanal ile yayın yapmaktadır. Kanallar, D-Smart, Teledünya, IPTivibu dijital platformları ile Tivibu ve Superplay web platformlarında ayrıca satın alınabilen sinema paketi aboneliği ile yaklaşık 2 milyon izleyiciye ulaşmaktadır.
SinemaTV kanalları, SinemaTV, SinemaTV2, SinemaTV Aile ile yüksek çözünürlük (HD) kalitesinde yayın yapan SinemaTV HD ve SinemaTV HD2dir.

 

SinemaTV kanallarını izleyebilmek için öncelikle evinizde Türksat uydusuna bakan bir çanak anten ya da Kablo TV olması gerekir. Kanalları uydudan D-Smart, Kablo TV’den ise Teledünya aboneliği ile izleyebilirsiniz.

 

SinemaTV’de Kasım ayında Angelina Jolie ve   John Malkovich aynı filmde buluşturan Chageling/Sahtekar’ı izleyebilirsiniz.