Paris Hilton’ın Filmi Geliyor!

09.04.2008 13:49
Paris Hilton’ın Filmi Geliyor!

Başrolünde Paris Hilton’un oynadığı “The Hottie and the Nottie-Seksi ve Çılgın” romantik komedi filmlerinin tutkunlarını ve gülmek, eğlenmek, hoşça vakit geçirmek isteyen sinemaseverleri fazlasıyla memnun edebilecek bütün unsurları taşıyor. 2 Mayıs’ta gösterime girecek film aynı zamanda bir çeşit “Güzel ve Çirkin” komedisi.

Filmin merkezinde “güzel ve şanslı” bir kadın olan Cristabel Abbott (Paris Hilton); onun daha az talihli arkadaşı June Phigg (Christine Lakin) ve ikisinin tam ortasında kalan sırılsıklam aşık bir erkek bulunuyor.

Hikaye ise şöyle gelişiyor: İlkokul yıllarından beri Cristabel’in sevgilisi olma isteğiyle yanıp tutuşan talihsiz Nate Cooper’ın (Joel David Moore), hayallerinin gerçek olmasının tek bir yolu vardır. Erkeklerin kendisinden bucak bucak kaçtığı June’a acele bir erkek arkadaş bulmak zorundadır. Bunu başaramadığı takdirde hayallerinin kızını elde etme şansı sıfırlanacaktır. June artılarından çok eksileri olan, evde kalmış, hiçbir erkeğin kendisiyle ilgilenmediği bir kızkurusu olduğundan, ona gönüllü bir partner ayarlamak ve bulmak dünyanın en güç ve en zorlu görevidir. Nate aşkı uğruna imkansızı başarmayı deneyecektir.

 Paris Hilton Kimdir?

  • Yüksek sosyete mensubu, şarkıcı, oyuncu ve girişimci Paris Hilton, dünya çapında marka bir isim haline gelmiştir.
  • “The Hottie and the Nottie-Seksi ve Çılgın”da oynamadan önce “The House of Wax” adlı gerilim filminin başrolünde oynamıştı. Yapımcılığını Joel Silver’in gerçekleştirdiği filmdeki rol arkadaşı Chad Michael Murray’dı. Güzel oyuncunun oynadığı diğer filmler arasında “Raising Helen”, “Zoolander”, “The Cat in the Hat” ve “Wonderland” gibi yapımlar yer alıyor.
  • Aynı zamanda Amerikan televizyonlarında da boy gösteren Paris Hilton, Fox kanalında yayınlanan “The Simple Life” adlı reality dizisinde yer aldı. Oynadığı diğer televizyon filmleri arasında “The O.C.”, “Las Vegas”, “Veronica Mars” ve “The George Lopez Show” gibi yapımlar var.
  • Paris Hilton’un sahibi olduğu spor giyim şirketi, geçtiğimiz yılın Nisan ayında Los Angeles’ta düzenlenen ve ABD’nin her yerinden gelen alışveriş merkezi satın alma görevlilerini buluşturan Directives West adlı moda şovu sırasında ilk defa kamuoyu önüne çıktı. Blujean kıyafetler ile spor giyim ürünleri içeren koleksiyonun mağazalardaki satışına  Ağustos 2007’deki okula dönüş sezonunda başlandı.
  • Paris Hilton’un kariyeri heyecan verici ve iddialı projelerle gelişmeye devam ediyor. Ağustos 2006’da kendi adını taşıyan ilk müzik albümü Warner Bros. Records etiketiyle tüm dünyada yayınlandı. Prodüktörlüğünü Scott Storch’un yaptığı albümün “Stars Are Blind” adını taşıyan ilk single’ı, radyolarda çalınmaya başlamasıyla birlikte en çok istek alan şarkılar arasında yer aldı.
  • Aynı zamanda kitap da yazan Paris Hilton’un “Confessions of an Heiress” adlı ilk kitabı Simon & Shuster yayınevi tarafından Eylül 2004’te piyasaya çıkarıldıktan hemen sonra New York Times Best Seller listelerine girdi. Yayınlanan ikinci kitabı ise “Confess It All to Me” adını taşıyordu.
  • Kendi adını taşıyan üçüncü parfümü, Ekim 2006’da Paris Hilton markasıyla kozmetik mağazalarındaki yerini aldı.
  • Ailesi, arkadaşları ve evcil hayvanlarıyla beraber olmaktan büyük keyif alan Paris Hilton, çeşitli hayvan koruma derneklerinde ve bağış organizasyonlarında aktif olarak görev alıyor.