‘Gelin Benim Olacak’ Yarışması

12.06.2008 11:43
‘Gelin Benim Olacak’ Yarışması

Columbia TriStar Marketing Group ve Sinemalar.com size “Gelin Benim Olacak” filminin özel gösterimine katılma fırsatı sunuyor.

20 Haziran Cuma günü Türkiye sinemalarında gösterime girecek “Gelin Benim Olacak / Made Of Honor” filminin İstanbul ve Ankara’da gerçekleşecek ön gösterimlerine bilet kazanma şansını yakalamak için yarışmamıza katılarak, sorduğumuz soruya doğru cevap vermeniz gerekiyor.

Soruya doğru cevap veren kullanıcılarımız içerisinden, İstanbul’dan katılan ilk 65 kişi ile Ankara\'dan katılan ilk 30 kişi, filmin 18 Haziran’da gerçekleşecek ön gösterimine çift kişilik bilet kazanacak.

“Gelin Benim Olacak”  filminin ön gösterimi, 18 Haziran Çarşamba günü saat 19:30\'da, İstanbul\'da "Nişantaşı Citylife" ve "Caddebostan Finansbank AFM Budak" ile Ankara\'da "Finansbank AFM Cepa" sinema salonlarında yapılacak.

10 yıllık dostu Claire’e aşık olduğunu farkeden Tom’un, başkasıyla nişanlanmak üzere olan Claire’i evlenmekten vazgeçirterek, kendine aşık etme çalışmaları üzerine kurulu eğlenceli hikayesi ile dikkat çeken komedi filmi “Gelin Benim Olacak”ı herkesten önce izleme şansını yakalamak için hemen yarışmaya katılın!