Behzat Ç.'nin Yeni Sezonu Öncesi, Beklenmedik Eksilme!

25.03.2019 16:10
Behzat Ç.'nin Yeni Sezonu Öncesi, Beklenmedik Eksilme!

Bir dönemin efsane dizisi Behzat Ç., yeni bölümleriyle geri dönüyor! Ancak dizinin sevilen karakterlerinden ikisi, duyumlara göre dizinin yeniden çekiminde olmayacak.

 

3 sezon boyunca Star Tv’de ekrana gelen “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” ve iki filmi “Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm” ve “Behzat Ç. Ankara Yanıyor” ile gönülleri fetheden Behzat Ç.'nin hikayesi, kaldığı yerden devam ediyor. Son olarak Çiçero filminde Burcu Biricik ile başrol oynayan ve 12 Nisan 2019’da vizyona girecek olan Kapı filminde de rol alan başarılı oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun Behzat Ç'ye hayat verdiği yeni diziyle ilgili merak edilen çoğu şey netleşiyor!

 

İlk sezonu için 9 bölüm çekileceği söylenen dizinin, Netflix’te değil Blu Tv’de yayınlanacağı öğrenildi. Oyuncu kadrosu için çalışmalara başlanan dizinin daha önceki kadrosundan Harun’u canlandıran Fatih Artman’ın yeni dizide olmayacağı söyleniyor. İddiaya göre Harun’un rol gereği tayini çıkmış olacak ve yerine yeni bir karakter eklenecek. Artman, son olarak Aile Arasında filminde ve Vatanım Sensin dizisinde rol almıştı.

 

İddialara göre dizi kadrosunda yer almayacak bir diğer isim ise, son olarak Öldür Beni Sevgilim filminde başrolü Murat Boz’la paylaşan Seda Bakan. Dizide Eda karakterine hayat veren Seda Bakan, anne olmaya hazırlandığı için dizide yer alamayacak. Dizide Ercüment Çözer karakteriyle efsaneleşmiş olan başarılı oyuncu Nejat İşler ile de dizide yer alması için görüşülüyor. İşler, son olarak Kaybedenler Kulübü Yolda filminde yer almıştı.

 

Yazar Emrah Serbes'in aynı adlı romanlarından uyarlanan diziyi, senarist Ercan Mehmet Erdem yeniden yazmaya başladı. Eski ekibi bir araya getirmek için harekete geçen başarılı yönetmen Serdar Akar'ın yöneteceği dizinin çekimlerine Haziran ayında başlanması planlanıyor.