Robert Pattinson Yeni James Bond Olmaya Aday

26.06.2019 12:06
Robert Pattinson Yeni James Bond Olmaya Aday

Son günlerde yeni filmi Yesterday ile gündemde olan Boyle, bir taraftan da önce yönetmeni olarak açıklandığı, sonra ise yollarını ayırmaya karar verdiği Bond filmi ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Danny Boyle'un söylediğine göre, meşhur James Bond smokinini giymesi için adı geçen adaylar içerisindeki en güncel isim, taze Batman Robert Pattinson'mış. 


Bir döneme damga vurmuş olan ve hala hatrı sayılır yapımlardan olan Alacakaranlık serisinin efsanevi vampiri Edward Cullen rolü ile genç kızların adeta ergenlik aşkı olan Robert Pattinson, bu başarısından sonra birçok yönetmenin ilgisini çekmeyi başardı. Bunlardan biri de Danny Boyle oldu.

 

Ünlü yönetmenin, geçtiğimiz Mayıs ayında vizyona giren "High Life"ı izlemeye gittiğinde, Pattinson’ın performansından çok etkilendiği ve yeni Bond için arayışına kendi kafasında son vererek Pattinson’da karar kıldığı kulağımıza gelen haberler arasında bulunuyor.

 

33 yaşındaki aktör Robert Pattinson, Alacakaranlık projesinden sonra piyasadan silinip giden "sabun köpüğü" sanatçılardan biri olmadı ve halen yeni projelerle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Aslında Robert Pattinson’ın Christopher Nolan’ın yeni filmi Tenet’ta oynayacağı ve Gotham’ı korumak gibi büyük bir sorumluluğu olduğu düşünülürse, ünlü aktör şu sıralar yeni Bond olabilmek için fazla yoğun olabilir. O kadar ki Pattinson, geçtiğimiz haftalarda da İngiliz yönetmen Joanna Hogg’un The Souvenir isimli film projesinden de hayatındaki bu yoğunluk nedeniyle ayrılmak zorunda kalmıştı.