Yıllar Sonra Gelen Devam Filmi Top Gun: Maverick’ten İlk Fragman

22.07.2019 17:55

1986 yılında çekilen ve sinema tarihine adını altın harflerle yazdıran “Top Gun" filminin devamı niteliğinde olan “Top Gun: Maverick” 2020 yılında izleyiciyle buluşmak üzere yola çıktı.


Paramount Pictures yapımı olacak “Top Gun: Maverick”in henüz konusu hakkında çok fazla bilgi olmasa da, fragmandan aksiyonun ne derece yüksek olacağını görebiliyoruz. Maverick karakterine ilk filmde olduğu gibi yakışıklı aktör Tom Cruise’un hayat verdiği filmde Jennifer Connelly, Jon Hamm, Val Kilmer, Miles TellerEd Harris, Glen Powell, Jean Louisa KellyPeter Mark Kendall gibi isimler yer alıyor.

 

Merakla beklenen “Top Gun: Maverick”in yönetmenliğini ise “Tron Efsanesi”, “Oblivion”, “Korkusuzlar”, “Tron: Uprising” filmleri ile tanınan Joseph Kosinski üstleniyor.

 

Motorsiklet ve uçak izlemeye doyacağımız filmin senaryosunu ise Jim Cash, Peter Craig, Jack Epps Jr., Justin Marks, Christopher McQuarrie ve Eric Warren Singer gibi önemli isimlerden oluşan kalabalık bir kadro kaleme alıyor.

 

İlk fragmanı sinemaseverlerin beğenisine sunulan “Top Gun: Maverick” 26 Haziran 2020 tarihinde vizyondaki yerini almış olacak.