Motherless Brooklyn'den İlk Fragman Geldi

23.08.2019 14:58

Edward Norton'ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği yetmezmiş gibi, bir de başrolünü üstlendiği suç filmi Motherless Brooklyn'e ait ilk fragman resmi olarak yayınlandı. Fragmanda, semptomları nedeniyle hayatı bir hayli sekteye uğrayan Tourette sendromundan mustarip bir dedektifin, Brooklyn'de yaşanan ölümcül olayların peşine düşüşüne tanıklık edeceğiz.

 

Hakkındaki beklentileri bu güne kadar çoktan arttırmış olan yüksek bütçeli suç filmi Motherless Brooklyn'in konusu ise şöyle: 1950'li yılların New York'una gittiğimiz Motherless Brooklyn, Lionel Essrog isimli bir dedektifin hayatını ve “maceralarını” konu ediniyor. Essrog, bir yandan hastalığı ile savaşırken diğer yandan arkadaşı Frank Minna'nın ölümünü araştırmaktadır. Elinde yalnızca birkaç ipucu ve bir saat gibi çalışan zihni vardır… Şimdi Lionel'in, tüm şehrin dengesini sağlayan sırları çözmek için uğraş vermesi gerekmektedir! 

 

Oyuncu kadrosunda Edward Norton'ın yanı sıra Frank Minna rolüyle izleyeceğimiz usta oyuncu Bruce WillisAmerican History X'te Norton ile birlikte rol alan Ethan Suplee; Leslie Mann; kocası öldürülen ve bunun için Lionel ile işbirliği yapan Laura'ya hayat veren Gugu-Mbatha Raw; Michael Kenneth Williams, Alec Baldwin, Bobby Cannavale gibi isimlerin yer aldığı Motherless Brooklyn'in yurt dışında yayınlanacağı tarihten bir hafta sonra, yani 8 Kasım 2019 tarihinde Türkiye'de gösterime sunulması bekleniyor.