Batman 3 2011'de çekilmeye başlanacak.

21.07.2010 10:42
Batman 3 2011'de çekilmeye başlanacak.

Batman serisi hayranları Batman 3 hakkında güvenilir bilgi almak için sabırsızlanıyorlar. Yoğun bir çekim döneminden çıkan Nolan, son filmi Başlangıç (Inception) vizyona girdiğinden bir sonraki filmi Batman 3 için hazırlıklara başladı. Şimdilik kesin bir haber yok fakat  filmin 3 boyutlu çekileceğini ve Batman\'in bu seferki düşmanını kimin canlandıracağını biliyoruz.


Batman 3\'ün görüntü yönetmeni Wally Pfister filmin çok yüksek ihtimalle 3 boyutlu olacağını belirtiyor. Dah önce Kara Şovalye ve Başlangıç\'ı çekerken de 3 boyutlu olmasını istediklerini fakat Nolan\'ın 3 boyutlu film çekmeye sıcak bakmadığını da ekliyor. Yine de Nolan yeni teknolojiyi merakla beklenen bir filme adapte etmek isteyecektir diye düşünüyoruz.


Batman 3 ile ilgili ikinci yüksek ihtimalli haber ise Batman\'in bu seferki düşmanı Riddler\'ı Aşkın 500 Günü filminden tanıdığımız Joseph Gordon-Levitt\'in canlandıracağı. Başlangıç filminde Nolan ile çalışan Joseph Gordon-Levitt, yönetmenin dikkatini çekmiş ve yine onunla çalışmak isteyeceğinin sinyallerini vermiş. Joseph Gordon-Levitt\'in yüzünün böyle bir karaktere uygun olacağı ise aşikar. Batman hayranları Joker\'i sevdikleri gibi Riddler\'ı da severler mi sorusu Joseph Gordon-Levitt\'ın performansı ile belli olacak.


Christian Bale ile Joseph Gordon-Levitt\'i aynı ekranda görmek isteriz, fakat film hakkında kesin bildiri yapılmadan bunları bilemeyeceğiz. Peki sizin yeni düşman için öneriniz var mı?