Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (26 Nisan 2024)

26.04.2024 11:16
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (26 Nisan 2024)

Bu hafta 3'ü yerli 10 film vizyona giriyor!

Aralarında Zendaya Coleman, Mike Faist veJosh O'Connor'ın başrollerini paylaştığı "Rekabet" ile Ryan Gosling ve Emily Blunt'lı aksiyon-komedi "Dublör" de var.

Rekabet (Challengers)

Süre: 132dk

Tür: Dram, Romantik

Yönetmen: Luca Guadagnino

Senarist: Justin Kuritzkes

Yapımı: 2023 - İtalyaABD

Oyuncular: Zendaya Coleman, Mike Faist, Josh O'Connor

Film, tenis oyuncusu ve koç olan Tashi’nin (Zendaya Coleman) hikayesine odaklanıyor. Tashi, kocası Art'ı (Mike Faist) vasat bir oyuncudan dünyaca ünlü bir Grand Slam şampiyonuna dönüştürüyor. Onu son yenilgi serisinden kurtarmak için, profesyonel turdaki en düşük turnuva seviyesine yakın bir “Challenger” etkinliğinde oynamasını sağlıyor. Art, burada kendini bir zamanlar umut verici ama şimdi sönmüş halde olan Patrick’in (Josh O'Connor) karşısında buluyor. Ama Patrick herhangi bir oyuncu değil; Art’ın eski en iyi arkadaşı ve Tashi'nin eski erkek arkadaşı.

Dublör (The Fall Guy)

Süre: 127dk

Tür: Aksiyon, Komedi, Macera

Yönetmen: David Leitch

Senarist: Drew Pearce

Yapımı: 2024 - ABD

Oyuncular: Ryan Gosling, Emily Blunt, Aaron Taylor-Johnson

Colt Seavers (Ryan Gosling), hem fiziksel hem de zihinsel sağlığına odaklanmak için bir yıl önce işi bırakmış bir dublördür. Fakat eski sevgilisi Jody Moreno'nun (Emily Blunt) yönettiği dev bütçeli stüdyo filminin yıldızı ortadan kaybolunca onu bulmak Seavers'a düşer.

Boy Kills World (Boy Kills World)

Süre: 111dk

Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon, Gerilim

Yönetmen: Moritz Mohr

Senarist: Tyler Burton Smith , Arend Remmers , Moritz Mohr

Yapımı: 2023 - ABD

Oyuncular: Bill Skarsgård, Famke Janssen, Jessica Rothe

Güçlü bir hayal gücüne sahip sağır bir genç olan Boy'u (Bill Skarsgård) konu alan distopik bir aksiyon hikayesi. Boy, bütün ailesi öldürüldüğünde gizemli bir şaman tarafından çocuksu hayal gücünü bastırmak ve bir ölüm makinesi olmak üzere eğitilir.

Küçük Don Kişot'un Maceraları (Giants of la Mancha)

Süre: 85dk

Tür: Animasyon, Komedi, Macera

Yönetmen: Gonzalo Gutierrez 'G.G.'

Senarist: Carlos Kotkin , Gonzalo Gutierrez 'G.G.' , Pablo Biondi

Yapımı: 2024 - ArjantinBelçikaAlmanya

Tıpkı büyük büyük büyük dedesi Don Kişot gibi müthiş bir hayal gücüne sahip 11 yaşında bir çocuk olan Alfonso Kişot (Julian Janssen), çok sevdiği La Mancha kasabasını sadece kendisinin görebildiği tehlikelerden korumaktadır. Bir gün şüphe uyandırıcı iş insanı Carrasso kasabaya gelir ve çeşitli bahanelerle La Mancha’ya sahip olmaya çabalar. Alfonso artık sadece görünmeyen tehlikelere karşı değil aynı zamanda Carrasco’ya karşı da evini ve kasabasını savunmalıdır. Alfonso, arkadaşları Pancho Panza ve Victoria’yı da yanına alarak kendini bir maceranın içinde bulacaktır.

Arınma (Immaculate)

Süre: 89dk

Tür: Gerilim, Gizem, Korku

Yönetmen: Michael Mohan

Senarist: Andrew Lobel

Yapımı: 2024 - İtalyaABD

Oyuncular: Sydney Sweeney, Álvaro Morte, Simona Tabasco

Kendini inancına adamış olan Cecilia (Sydney Sweeney), bir İtalyan kasabasındaki ünlü bir manastırdan teklif alır. Fakat zaman geçtikçe Cecilia'nın yeni evinin karanlık ve ürkütücü sırlar sakladığı anlaşılır.

Siyah Çay (Black Tea)

Süre: 110dk

Tür: Dram, Romantik

Yönetmen: Abderrahmane Sissako

Senarist: Abderrahmane Sissako

Yapımı: 2024 - FransaLüksemburgTayvan

Oyuncular: Odo Marie, Han Chang, Ke-Hsi Wu

Düğün gününde "hayır" diyen Joice, Fildişi Sahili'ni bırakıp Guangzhou, Çin'de yeni bir hayata başlar.

Katala - Oyun Gecesi 

Süre: 79dk

Tür: Korku

Yönetmen: Şiar Zaim

Senarist: Şiar Zaim

Yapımı: 2023 - Türkiye

Oyuncular: Serap Çetintürk, Tuğba İldiz, Selbinyaz Hatamova

Üniversitenin popüler amigo takımı yarışmaya hazırlanmaktadır. Takımın en gözde 4 kızı hafta sonunu geçirmek üzere gözlerden uzak göl evine tatile giderler. Fakat burada kızların eğlenceli ruh çağırma seansı bir anda dehşet verici bir hal alır. Katala denilen katil korkunç cinayetlerine kaldığı yerden devam eder. Artık bir seri katille evde bir oyun icin mahsur kalmışlardır. Ceren ve arkadaşları yaptıkları hatanın ölümcül bedeliyle yüzleşmek zorundadırlar. Çünkü bu ruhani seri katil birer birer hepsini avlayacaktır! Hayatlarını kurtarmak için kaçtıklarında ise belanın daha yeni başladığının farkında değildirler.

Cadı

Süre: 134dk

Tür: Gizem, Korku

Yönetmen: Erman Bostan

Senarist: Erman Bostan

Yapımı: 2024 - Türkiye

Oyuncular: Buse Meral, Furkan Andıç, Elif Ürse

Osmanlı İmparatorluğu’nun çöküş günlerinde genç bir dul olan Fikriye, Naşit Nefi Efendi ile zorla evlendirilir. Fikriye, Naşit Nefi Efendi ve yaşadığı köşk hakkındaki cadı söylentilerinin ardındaki gizemi çözmeye çalışırken başına gerilim dolu olaylar gelir. Film, Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın aynı isimli romanından uyarlandı.

Zah-Har Cin Ahalisi

Süre: 85dk

Tür: Gerilim, Korku

Yönetmen: Battal Karslıoğlu

Senarist: Tayfun Gedikoğlu

Yapımı: 2024 - Türkiye

Oyuncular: Ümit Acar, Belma Mamati, Mesut Gedikoğlu

Kendi halinde inançlı bir genç olan Murat, son zamanlarda gördüğü kabus ve yaşadığı gerçek dışı olaylarla ilgili zor zamanlar geçirir. Yaşadığı bu korku dolu duruma bir anlam veremeyen Murat, Ömer Hoca isimli bir alimden yardım ister. Bu süreçten sonra yaşadığı şaşırtıcı olaylar onu dehşet dolu bir kabusa sokacaktır.

aespa World Tour in Cinemas (24 Nisan'da vizyona girdi)

Süre: 98dk

Tür: Korku

Yönetmen: Emrah Tarım

Senarist: Fikret Hami Bayram , Tuğba Karakuş

Yapımı: 2024 - Türkiye

aespa'nın Britanya'daki ilk konseri Londra'daki O2 Arena'da gerçekleşti. Bu belgesel filmde hayranların favorileri olan  "Next Level," "Savage," "Girls," "Spicy,","Black Mamba" gibi şarkıların performansları, grup üyelerinin bireysel performansları ve sahne arkası röportajlar yer alıyor!