Ezel Hayranları 8’i Geri İstiyor!

13.10.2010 10:04
Ezel Hayranları 8’i Geri İstiyor!

Düzenlediğimiz anket sonucunda Ezel izleyicilerinin Sekiz karakterini sevdiğini ortaya çıktı. Bir hafta süren Ezel anketine katılan on bine yakın üye, dizinin bu sezon en çok ilgi çeken karakteri olan Sekiz’in diziden gitmesini istemediğini belirtti. “Sekiz, dizide kalmalı mı, gitmeli mi?” sorusuna ankete katılanların yaklaşık %68’i “Ölmemeli, kalmalı ve Dayı’nın ekibine katılmalı” şeklinde yanıt verdi.

 

Diğer taraftan izleyiciler Ezel’de konuk oyuncu olarak Beren Saat’i de görmek istediklerini belirttiler. Şu anda “Fatmagül’ün Suçu Ne?” adlı dizide oynayan ve Kıvanç Tatlıtuğ’un eski rol arkadaşı olan Beren Saat, “Ezel’de hangi oyuncuyu görmek isterdiniz?” sorusunda oyların %37’sini aldı. Beren Saati, Lost adlı yabancı dizide ünlenen ve Türkiye’ye bir dondurma reklamı için gelen Josh Holloway %35’lik oranla takip etti.

 

Anketin en ilginç sonucu ise “Ezel’de önemini kaybetti, diziden çıksın dediğiniz karakter hangisidir?” sorusuyla geldi. Ankete katılan Sinemalar.com üyelerinin %40’ı Cengiz karakterinin diziden çıkması gerektiğini belirtti. Cengiz’i %27’lik bir oranla dizinin ana karakterlerinden biri olan Eyşan takip etti.