Sinemalar.com’dan akıllı iPhone uygulaması!

21.02.2011 17:56
Sinemalar.com’dan akıllı iPhone uygulaması!

Sinemalar.com, yeni iPhone uygulamasıyla sinemaseverleri seans ve salon bilgisini cep telefonunda uzun uğraşlar sonucu öğrenme derdinden kurtarıyor. Dahası kullanıcının bulunduğu lokasyonu algılama özelliğine sahip olan uygulama, kullanıcının izlemek istediği filmin oynadığı seans ve salon bilgisini, en yakın çevredekiler arasından seçerek anında cep telefonunun ekranına getiriyor. Filmi başka bir semt ya da bölgede izlemek isteyen sinemaseverler de ilgili bölgedeki seans ve salon bilgilerine yine hızlı bir şekilde ulaşabiliyor.


Vizyondakiler, Salonlar ve Film Ara bölümlerinden oluşan Sinemalar.com iPhone uygulaması, kullanıcıların hem yeni vizyona girmiş olan filmlere hem de Sinemalar.com arşivinde yer alan on binlerce filme hızlı bir şekilde ulaşmasına izin veriyor. Filmler hakkında yapılmış yorumlar dahil tüm bilgileri avuçlarında bulan kullanıcılar, Türkiye’de yer alan bütün salonlara da tek tek bakarak, hangi salonda hangi filmin oynadığını öğrenebiliyorlar.


Sinemalar.com’un bu yenilikçi uygulaması sadece 1,5 ay içinde 7.000’e yakın iPhone kullanıcısı tarafından indirilerek kullanılmaya başlandı. Şu ana dek 100 bine yakın sayfa gösteriminin yapıldığı iPhone uygulaması üzerinden istediğiniz her türlü film bilgisine ulaşabileceksiniz.


Sinemalar.com\'un iphone uygulamasına buradan ulaşabilirsiniz.