2011'de Hangi Süper Kahramanları İzleyeceğiz?

05.11.2010 15:48
2011'de Hangi Süper Kahramanları İzleyeceğiz?

2011\'e yaklaştığımız şu günlerde gelecek yılın sinema haberleri gittikçe artıyor. Bir çok büyük yapımın yanı sıra bir çok çizgi roman uyarlaması da önümüzdeki 2 yıl boyunca yine sinema severleri salonlara akın ettirecek. Bu çizgi roman uyarlamalarının en ünlüleri Batman serileri ve Superman serileri olsa da son yıllarda Hulk, Spider Man, Iron Man gibi kahramanlar da sinema izleyicisiyle buluştu. Teknolojinin de gelişmesiyle olağanüstü güçlere sahip kahramanların daha rahat ve görsel şekilde Hollywood tarafından sinemaya uyarlanması, önümüzdeki yıllarda da katlanarak artacak gibi duruyor. Peki çizgi roman denince akla gelen iki yayıncı şirket olan DC Comics ve Marvel\'in hangi kahramanları önümüzdeki yılda sinemalara uğrayacak? Sinemalar.com sizler için araştırdı.

6 Mayıs 2011 - Thor

Efsanevi İskandinav tanrısı Thor, sinemaya ilk uğrayacak süper kahramanlardan. 2012 yılında çıkacak Avengers serisinde de yer bulacak Thor ile ilgili ilk ipucunu ise yine Avengers serisinden ahbabı, Iron Man\'in ikinci filminde görmüştük. Filmin sonunda SHIELD ajanları New Mexico\'da Mjöllnir\'i bulmuşlardı. Bu, Thor\'un insan diyarına inmesinden başka neye işaret edebilirdi ki?

3 Haziran 2011 - X Men: First Clas

Her şeyin bir ilki olur da X Men\'in olmaz mı? Geçtiğimiz yıl Wolverine\'in nasıl Wolverine olduğunu görmüştük. Şimdi de Magneto ve Profesör Xavier\'ın henüz kendi mevkilerini bulmadan önceki dönemlerini göreceğiz. Belli ki mutantların dünyasına balıklama daldığımızı düşünen yapımcılar, X Men öncesi dönemi de bizlere göstermek istiyorlar.

17 Haziran 2011 - Green Lantern

Marvel\'in son dönemdeki etkinliğine karşı bir DC Comics kontra atağı olarak vizyona girecek olan Green Lantern, doğa üstü güçlere sahip bir yüzüğe sahip kahramanımızın hikayesini anlatıyor. Ayrıca Green Lantern, Justice League of America\'nın kurucularından olduğu için 2013 yılında vizyona girmesi planlanan Superman önderliğindeki kahramanlar topluluğunun da bir nevi işaretçisi.

22 Temmuz 2011 - Captain America

İlk \"Avenger/İntikamcı\" olarak adlandırılan Captain America, ikinci dünya savaşı sırasında cephede savaşan bir süper silah. Her ne kadar Tony Stark yeni element keşfetmek için yaptığı mekanizmaya destek olarak Kaptan Amerika\'nın kalkanını kullansa da saygı gösterilmesi gereken bir kişidir. Avengers ekibinin başını çeker.


29 Temmuz 2011 - Cowboys & Aliens

DC Comics ve Marvel çizgi romanları dışında 2011 yılında bir başka şirket olan BlueCorn Comics de sinemaya bir hediye sunmaya hazırlanıyor. 2006 yılında çıkan Cowboys & Aliens isimli bir çizgi roman daha 2011 yazında sinema izleyicisiyle buluşacak. Iron Man serisinin yönetmeni Jon Favreau\'nun sinemaya aktaracağı filmde başrollerde son James Bond Daniel Craig, Harrison Ford ve Olivia Wilde var.

 

2011 yılı yaz dönemi \"Süper Kahramanlara Giriş 101\" isimli ders olacak. 2012 yılında ise bizleri The Avengers, Superman, Spider-Man ve Batman bekliyor olacak.