Dark Knight Rises Kadrosu Şekilleniyor!

22.02.2011 16:14
Dark Knight Rises Kadrosu Şekilleniyor!

2012 yılında gösterime girecek yeni Dark Knight filmi ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Christopher Nolan’ın yine yönetmen koltuğunda oturacağı filmin çekirdek kadrosu zaten belliydi. Christian Bale, Morgan Freeman, Michael Caine, Gary Oldman gibi oyuncuların üçlemenin son filminde de rol alacakları kesin iken kadroya yeni isimler katılmaya devam ediyor.

 

Warner Bros’tan yapılan açıklamaya göre kadroya katılan son 3 isim şöyle: Joseph Gordon-Levitt, Anne Hathaway ve Tom Hardy. Christopher Nolan’ın son filmi Inception’da da görev alan Joseph Gordon-Levitt ve Tom Hardy’nin yeni Nolan filminde de rol alacak olmaları kendilerinin ne kadar başarılı olduğunun bir göstergesi gibi.

 

Dark Knight Rises’ta rol alacak bu yeni 3 ismin 2’sinin hangi rollerde beyaz perdede olacakları da açıklandı. Yapılan açıklamaya göre Anne Hathaway Selina Kyle/Kedi Kadın karakterini canlandıracak. Tom Hardy ise Batman’in en azılı düşmanlarından Bane karakterine hayat verecek.

 

20 Temmuz 2012’de gösterime girmesi planlanan Dark Knight Rises 2 boyutlu ve 3 boyutlu gösterim seçenekleri ile izlenebilecek.