Hızlı ve Öfkeli 7 Yeniden Çekilecek

06.12.2013 14:01

Fast and Furious 7 filminin en önemli başrol oyuncularından Paul Walker'ın araba kazası sonucu hayatını kaybetmesinden sonra çekimleri devam eden filmin ertelendiği ve bir süre sonra çekimlerine başlanacağı açıklanmıştı.

 

Ancak filmin hayranlarını üzecek bir haber yapımcılardan geldi Yapılan açıklamalara göre filmin çekimlerinin tamamen iptal edilerek, yeniden çekilmesi masaya yatırıldı. Şuan için yapımcılar tarafından kesin bir karar verilmesede, bu konun olasılığının yüksek olduğu bildirildi.

 

Bununla birlikte yapımcılar filmde özel efektlerin yardımıyla Brian O'Conner'a filmde rol almasınıda bir taraftan düşünüyorlar. Bu teknik daha önce Gladyatör filminde aktör Oliver Reed için kullanılmıştı. Reed çekimler sırasında Malta'da 2 Mayıs 1999'da kalp krizi geçirerek yaşama veda etmişti

 

Yapımcılar iki seçenek arasında dururken, en çok korktukları nokta ise hayranların verecekleri tepkiler. Bu yüzden verecekleri kararı henüz seçememiş durumdalar. Filmle ilgili bilgiler için bize takip etmeye devam edin.