Cehennem Melekleri 3 Bu Hafta Sinemaskop'ta

14.08.2014 11:27

CEHENNEM MELEKLERİ BU HAFTA SİNEMASKOP’TA

 

Müzelik kahramanlar beyazperdeye geri dönüyor. Hem de full aksiyon!

Yönetmenliğini bu sefer Patrick Hughes’ün üstlendiği kadrosunun aksiyon filmlerinin yıldızlarından oluşan Cehennem Melekleri bu hafta sinemaları cehenneme çevirecek! Serisinin ilk filmiyle beklenmedik bir gişe başarısı yakalayan Cehennem Melekleri, artık serisini üçlüyor ve kadrosunu çok daha genişletti. Sylvester Stallone, Jason Statham, Antonio Banderas, Jet Li, Wesley Snipes, Dolph Lundgren, Kelsey Grammer, Terry Crews, Randy Couture, Kellan Lutz, Mel Gibson, Harrison Ford Ve Arnold Schwarzenegger gibi isimleri kadrosunda barındıran film milyon dolarlık kamera arkasıyla bu hafta Sinemaskop’ta olacak.

 

Yaşı 66 olsa da o hala aksiyon sinemasının eskimeyen yüzü. Arnold Schwarzenegger.. Vücut geliştirme şampiyonu, film yıldızı, iş adamı ve Kaliforniya valisi. Bu hafta sinedosyamızda Arnie’yi ağırlıyoruz.

 

Film dünyasının önde gelen aksiyon isimlerinin herbirinin aklımıza kazınmıs bir filmi var. Hatta bazıları daha önceki filmlerinde birlikte çalışmışlar. Rocky'den Rambo'ya, Evrenin Askerleri'nden Zor Ölüm'e kadar hepsinin Soundtrack'leri bu hafta Sinemaskop’ta.

 

Geçen haftada sinema dünyasınde neler oldu? Hollywood dedikoduları, yeni projeler neler? Sevilen aktörler hangi yapımlarla anlaştı... Sinema dünyasındaki en son gelişmeler Sinehaber’de sizlerle olacak..

 

Ve dahası... Haftanın vizyon filmleri, Türkiye Boxoffice listesi, haftanın yeni çıkan ev sineması filmleri...

 

Sinemaskop her hafta bir şanslı izleyicisini ve arkadaşını sinemaya yolluyor hem de evde sinema keyfi yapmanız için son çıkan DVD’leri hediye ediyor.... Program sonunda sorduğumuz soruya doğru cevaplarınızı bekliyoruz...

 

Unutmayın!! Cansu Bizim’in hazırlayıp sunduğu Sinemaskop 15 Ağustos Cumartesi günü 12:00’da Kanal 35 ekranlarında...Sakın kaçırmayın...