“Karanlıktan Kaçış” Filminden İlk Fragman!

10.05.2024 17:04

Tolga Toga'nın yönetmen koltuğunda oturduğu "Karanlıktan Kaçış" filminden ilk fragman geldi

Büyük heyecan ve merakla beklenen yeni bir gerilim, suç ve gizem filmi olan "Karanlıktan Kaçış", izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmenliğini Tolga Toga'nın üstlendiği ve başrollerinde Tuvana Türkay, Serhat Teoman ve Saygın Soysal'ın yer aldığı film, 'Her Ağlayan Güçsüz Değildir!' mottosu ile 31 Mayıs 2024'te sinemalarda olacak.

Dram ve psikolojik gerilim türlerini sevenler, "Karanlıktan Kaçış" filminin derin, çok katmanlı hikayesine kapılacak. Karakterlerin iç dünyalarına yapılan yolculuk ve düşündürücü teması, izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunuyor.

“Karanlıktan Kaçış” filminin konusu ne?

Başarılı gazeteci Anıl, yaşadığı büyük ihanetin ardından derin bir bunalıma sürüklenir ve şehrin karmaşasından uzaklaşarak sakin bir orman evine yerleşir. Ancak beklenmedik bir kaza sonucu tanıştığı Esin, Anıl'ın planlarını alt üst eder. Esin, amnezi hastası olmasıyla birlikte, peşindeki tehlikelerden kaçarken Anıl'ın da hayatını alt üst eder. Anıl, Esin'i saklamak zorunda kalır ve bu kaçış onları beklenmedik bir yolculuğa sürükler.

Geçtiğimiz günlerde ilk fragmanı yayınlanan "Karanlıktan Kaçış", izleyicilere gerilim dolu anlar yaşatırken, psikolojik derinliği ve gizemiyle de dikkat çekiyor. Başrollerde Tuvana Türkay ve Serhat Teoman, karakterlerin karmaşıklığını ve duygusal derinliğini ustalıkla yansıtıyorlar. Film ayrıca Saygın Soysal, Burak Sarımola, Asuman Dabak, Sefa Zengin, Melih Özkaya, İpek Arkan gibi deneyimli oyuncuları da kadrosunda bulunduruyor.

Filmin yapımcılığını Gülseren Çatalbaş Akçay, Tahsin Durkaya ve Tolga Toga üstlenirken, hikayesi Tolga Toga'ya ait olan filmin senaryosu ise Tolga Toga, Süleyman Mercan ve Kaan Öztürk tarafından kaleme alındı.

31 Mayıs 2024'te vizyona girecek olan "Karanlıktan Kaçış", CGV Mars Dağıtım tarafından izleyicilerle buluşacak.