Fury Bu Hafta Sinemaskop'ta

24.10.2014 13:59

Her rolün altından kalkmayı başaran Brad Pitt bu sefer iddialı savaş draması Fury yapımının başrolünde. 80 milyon dolara mal olan David Ayer’ın ellerinden çıkma Fury nefes kesen kamera arkası ile bu hafta Sinemaskop’ta olacak.

 

Sinemanın altın çocuğu Brad Pitt’i bir çok filmde izledik. Sinema kariyeri boyunca her role büründü.Tree Of Life’ta baba, Moneyball da antrenör, Interview With The Vampire da vampir, Inglorious Basterds’ta asker, Se7en'da dedektif, Fight Club’ta asi dövüşçü, Joe Black’te ölüm meleği olarak. Bu hafta filmlerinin soundtracklerini sizin için derledik.

 

Doğaçlama yapmak her aktörün harcı değildir. Ama bazıları var ki doğaçlama performanslarıyla o filmi alır başka yerlere taşır ve o sahneler asla unutulmaz. SineDosya köşesinde unutulmaz sahneler ve onların nasıl ortaya çıktığı var.

 

Ve dahası... Haftanın vizyon filmleri, Türkiye Boxoffice listesi, haftanın yeni çıkan ev sineması filmleri...

 

Sinemaskop her hafta bir şanslı izleyicisini ve arkadaşını sinemaya yolluyor hem de evde sinema keyfi yapmanız için son çıkan dvd’leri hediye ediyor.... Program sonunda sorduğumuz soruya doğru cevaplarınızı bekliyoruz...

 

Unutmayın!! Cansu Bizim’in hazırlayıp sunduğu Sinemaskop 25 Ekim Cumartesi günü 12:00’da Kanal 35 ekranlarında... Sakın kaçırmayın...