Açıkhavada ‘Meet Dave’

09.07.2008 12:02
Açıkhavada ‘Meet Dave’

01 Haziran 2008 tarihinde sezonun ilk misafirlerini ağırlayan Bonus Premium Cinecity – Trio Açık Hava sineması bu hafta Eddie Murphy’nin son filmi “Meet Dave / Bir Çılgının İçinde” yi sinemaseverlerle buluşturuyor.

Brian Robbins’in yönettiği ve Elizabeth Banks, Eddie Murphy, Gabrielle Union ile Scott Caan’ın oynadığı "Meet Dave / Bir Çılgının İçinde" filminde Eddie Murphy iki karakteri birden canlandırıyor.

Filmi 11 Temmuz Cuma, 13 Temmuz Pazar ve 17 Temmuz Çarşamba 21:30 seansında Bonus Premium Cinecity-Trio Açık Hava sineması’nda izleyebilirsiniz.

“Meet Dave / Bir Çılgının İçinde” filminin konusu ise kısaca şöyle: Dave, 40’lı yaşlarında, hoş görünümlü, siyah kravat ve siyah mendili dışında tamamen bembeyaz giyinmiş 70’li yılların disko insanlarını andıran bir adamdır. New York’a yeni gelmiş, tam bir sudan çıkmış balık gibidir. Fakat bu garip görünüşün dışında Dave çok da normal biri değildir. Onu ilk görenler sanki kendi vücudundan hoşlanmıyormuş ve rahatsızmış gibi hissedebilir.  Tabii bu durumun mutlaka iyi bir sebebi var. “Dave” aslında bir insan değildir. İçinde iyi eğitilmiş bir askeri birlik çalışan bir uzay gemisidir.