Kutsal Damacana Dracoola

17.01.2011 16:00
Kutsal Damacana Dracoola

İyi Seyirler Filmcilik Selin Altınel ve Şenol Zencir yapımcılığında gerçekleştirilen Kutsal Damacana Dracoola 21 Ocak\' 2011 de vizyona giriyor. Korhan Bozkurt\'un yönettiği ve Leman Dergisi yazarlarından Ahmet Yılmaz ile Şenol Zencir\'in senaryolaştırdığı filmin başrollerinde Ersin Korkut, Şahin Irmak, Özge Ulusoy ve Ceyhun Fersoy yer aldı.

 

Bu İkiliye Dikkat!...

 

Henüz minik bir bebekken kendisini cami avlusunda bulan yavru Sebahattin / Sebo (Ersin Korkut), güvercinlerin ve kumruların yemleriyle beslenip kendi kendini yetiştirmiştir. Akılbali olduğunda zengin bir işadamının konağında iş bulan ve kızı Demet’e (Özge Ulusoy) platonik bir aşkla bağlanan Sebo\'nun mutluluğu bir anda bozulur. Bir geceyarısı ansızın müştemilâtın kapısı çalınır, gelen efsanevi kan emici Kont Dracula’dır (Şahin Irmak).

 

İlk kez bir sinema filmde başrolde yer alan Ersin Korkut ve Şahin Irmak çekimler esnasında herkesi kırdı geçirdi, gülme krizleri geçiren ekip yüzünden sahneler sürekli tekrarlandı. Yine ilk kez bir sinema filminde rol alan Özge Ulusoy beklentilerin üzerinde performans sergileyerek herkesi şaşırttı.

 

Red kameraların kullanıldığı ve çekimleri 5 hafta süren Kutsal Damacana Dracoola\'nın yönetmeni Korhan Bozkurt Kutsal Damacana serisinin İkincisinin de yönetmenliğini yapmıştı. Film Türkiye ile birlikte Avrupa\'da da aynı anda 260 kopya ile vizyona girecek.