Star Trek 2'nin Senaryosu Bitmek Bilmiyor

25.03.2011 14:15
Star Trek 2'nin Senaryosu Bitmek Bilmiyor

2009 yılında Star Trek ile bilim kurgu filmlerinin atası sayılan Uzay Yolu dizisinin yeni versiyonunu beyaz perdeye taşıyan J. J. Abrams, ikinci film için kolları çoktan sıvamıştı. Ancak araya Super 8 filminin girmesi ile 2012 yılına tarihlenen Star Trek 2’nin senaryosu henüz bitmiş bile değil. Abrams’ın kendi yazıp yönettiği Super 8 filmi kadrosunda senarist olarak yer almayan Roberto Orci ve Alex Kurtzman’ın gece gündüz Star Trek 2 senaryosunu bitirmek için uğraştıkları belirtiliyor.

 

Henüz senaryonun bitmemesi akıllara birçok soru işareti getirirken önceki gün internette yayılan bir dedikodu, Jim Kirk’ün yeni filmde bir aşk yaşayacağı yönündeydi. Bu dedikoduların doğru olmadığını belirten senaristler, senaryonun henüz tamamlanmadığını ve bu yüzden kesinleşmiş olayların bulunmadığını belirttiler.

 

29 Haziran 2012’de gösterime girmesi planlanan film için ön prodüksiyon çalışmaları çoktan başladı ancak senaryonun yetişmemesi durumunda filmin gösterim tarihinin ertelenebileceği konuşuluyor.