Muhteşem Yüzyıl Ekranlara Belgesel İle Veda Ediyor

05.02.2014 10:08

Televizyonlarda yayınlandığı ilk günden bu yana reyting rekorları kıran ve her bölümüyle kendinden söz ettiren Muhteşem Yüzyıl dizisi Mart ayında ekranlara veda ediyor.

 

Geçtiğimiz günlerde dizisinin yaratıcı firması Tims Production'dan bir açıklama yapıldı. Açıklamaya göre Muhteşem Yüzyıl dizisi bizlere veda ederken 2011 yılından bu zamana kadar çekimler sırasında kaydedilen kamera görüntüleriyle bir belgesel oluşturularak, bizlere öyle veda edeceği duyuruldu. Bu veda sırasında dizinin çekimleri sırasında hayata veda eden Meral Okay ve Tuncel Kurtiz'ede tekrardan veda edilecek.

 

Aynı zamanda dizinin çıkışındaki en büyük pay sahiplerinden olan ve Hürrem karakterini canlandıran  Meryem Uzerli'yede yer verilecek. Hatta belgesel içerisinde Meryem Uzerli'nin dizi hakkındaki görüşleride yansıtılacak.

 

Bununla birlikte yayınlanacak olan belgeselden kazanılacak olan gelirin Meral Okay'ın isteği olan Nesin Matematik Köyü'ne bağışlanacak. Bu da belgeselin sinema salonlarında yer almasını güçlendiriyor. Bu da demek oluyor ki Mart ayında dizi bittikten sonra sinema salonlarında Muhteşem Yüzyılı görebileceğiz.