The Avengers 2'de Paul Bettany Sesleri

21.04.2014 11:06
The Avengers 2'de Paul Bettany Sesleri

Tony Stark'ın en önemli dostlarından birisi olan Jarvis'i seslendiren Paul Bettany artık kostüm giyip karşımıza çıkacak.

 

Geçtiğimiz günlerde Jimmy Kimmel'ın şovuna çıkan ve oradaki soruları yanıtlayan Bettany, Avengers 2 filmindeki rolü sorulduğunda espirili bir yanıtla karşılık verdi. Soruyu, "Söylenecek çok fazla birşey yok, çünkü konuşmam yasak. Konuşursam buradaki Marvel ajanlarının haberi olur ve şovun sonunda bana ateş edip, beni yere yığabilirler" diyerek espirili bir yaklaşımla cevapladı.

 

Bununla birlikte sözlerini, "Filmle ilgili gelişmeler sevindirici ama unutulmamalı kılıcın çift tarafı da keskindir. Daha önceki çekimlerde, rol arkadaşlarım saatlerini setlerde harcarken, ben onlardan sonra ses stüdyosuna gidip 45 dakikada önümdeki sözleri okuyup, çanta dolusu parayla evime dönüyordum. Artık böyle bir durum söz konusu değil. Yapımcılar beni gördü ve benden daha fazla şey yapmamı istiyorlar." şeklinde açıklamalarına devam etti.

 

Bununla birlikte Paul Bettany, yeni filmlerde Jarvis'i seslendirmeye devam ederken, Marvel evreninde ismi geçen The Vision karakterinide canlandıracak.