Malefiz Kamera Arkasıyla Bu Hafta Sinemaskop'ta!

30.05.2014 10:38

Uzun bir süredir yüzünü beyazperde de görmediğimiz güzel ve başarılı oyuncu Angelina Jolie 200 milyon dolarlık bir masalın başrolünde! Röportajlarında dediği gibi küçükken sevdiği kötü bir karakter olan Malefiz’i canlandırıyor.CGI ve Greenbox teknolojisi ile desteklenen bu büyük bütçeli film ‘Maleficent’in kamera arkasını oyuncularından dinleyeceğiz. 

Her yetişkinin içinde mutlaka bir masalcı yatar.Sinema sektörü ise son zamanlarda bu masalcı ruhumuza hitap etmeye çalışıyor. Çocukluğumuzun masallarını alıp bilimkurgu ve aksiyona çeviriyor.Bu hafta Sinemaskop soundtrackleriyle ruhunuzdaki masalcıyı ortaya çıkarıyor.

Her şey kamera önünde birbirine aşık olan çifti canlandırmak ile başladı.Rollerine kendilerini o kadar hızlı kaptırdılar ki aralarındaki kıvılcımı gerçek hayatlarına taşıyıp evlilik yolunda yaşamlarını birleştirdiler.Bu hafta Sinemaskop’un SineDosya köşesinde Hollywood’a damga vurmuş set aşkları var!

Geçen haftada sinema dünyasında bir dolu şey oldu.Başarılı yönetmenimiz Nuri Bilge Ceylan Cannes Film Festivali’nden ödülle döndü. X-Men yeni filminden ipuçlarını verdi, Brad Pitt Maleficent filminin galasında saldırıya uğradı…

Ve dahası... Haftanın vizyon filmleri, Türkiye boxoffice listesi, haftanın yeni çıkan ev sineması filmleri…

Sinemaskop her hafta bir şanslı izleyicisini ve arkadaşını sinemaya yolluyor hem de evde sinema keyfi yapmanız için son çıkan dvd’leri hediye ediyor.… Program sonunda sorduğumuz soruya doğru cevaplarınızı bekliyoruz…

 Cansu Bizim’in hazırlayıp sunduğu Sinemaskop 30 Mayıs  Cuma günü 22:00’da Kanal 35 Ekranlarında...Sakın kaçırmayın…