Deli Deli Olma !

15.04.2009 16:24
Deli Deli Olma !

Başrollerini Tarık Akan ve Şerif Sezer’in paylaştığı “DELİ DELİ OLMA” filminin galası, Nişantaşı City’s Citylife Sinemaları’nda, 14 Nisan Salı akşamı, filmin oyuncu kadrosu, yapım ekibi ve kültür&sanat camiasından ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı. Filmin sonunda izleyenlerin gözyaşlarını tutamadıkları görüldü. Gala salonları çıkışında duygusal dakikalar yaşandı.

 

17 Nisan 2009 tarihinde sinemalara gösterime girecek olan Deli Deli Olma'da, Mişka’nın (Tarık Akan) ailesinden kalan ve Mişka’nın borcu yüzünden köyün nerdeyse bütün ahırlarını gezen piyanoyu çalabilmek için yanıp tutuşan Karslı köy kızı Alma’nın (Cemile Nihan Turhan) üzerinden köydeki tüm hikayeleri anlatacak.

 

Tarık Akan ve Şerif Sezer Çocuklarıyla Aynı Filmde


Sinemamızın usta ve emektar oyuncuları arasında başı çeken, canlandırdığı onlarca unutulmaz karakterle hafızalara kazınan Tarık Akan, birkaç yıllık aradan sonra sinemaseverlerle “DELİ DELİ OLMA” filmiyle buluşacak. Son yıllarda canlandırdığı başarılı karakterlerle adından sıkça söz ettiren değerli oyuncu Şerif Sezer, bir kez daha Tarık Akan’la aynı filmde rol aldı. Filmin sinemaseverlere bir de sürprizi var. “YOL” filminden seneler sonra tekrar birlikte kamera karşısına geçen Tarık Akan ve Şerif Sezer’in filmdeki gençlik sahnelerini kendi çocukları Barış Üregül ve Deniz Arna canlandırdı.

 

Murat Saraçoğlu’nun Üçüncü Filmi



“DELİ DELİ OLMA”, son dönemin ses getiren yapımları arasında yer alan “120” ve “O… Çocukları” filmlerini yöneten Murat Saraçoğlu’nun üçüncü uzun metrajlı filmi olacak. “DELİ DELİ OLMA” filminin, çarpıcı senaryosu ve oyuncu kadrosu ile bu senenin ses getirecek filmlerinden birisi olması bekleniyor.



*Deli Deli Olma! --- Kars’ta “aklını başına al” anlamında kullanılmaktadır.