Karımı Düşünerek Bu Şarkıyı Söyledim

20.10.2009 14:47
Karımı Düşünerek Bu Şarkıyı Söyledim

Yapımcılığını Tims Productions’ın ve Sugar Workz’ün üstlendiği, yönetmenliğini Murat Şeker’in yaptığı “AŞK GELİYORUM DEMEZ” sinema filminde Altan Erkekli, canlandırdığı Ermeni Miran Dayı karakteriyle başarılı bir performansla karşımıza çıkacak.

 

Ayrıca usta oyuncu Altan Erkekli, söz ve bestesi Suat Sayın’a ait olan “Gündüzüm Seninle Gecem Seninle” adlı nihavend makamındaki Türk Sanat Müziği eserini filmde iki aşığı canlandıran Bergüzar Korel ve Tolgahan Sayışman için seslendirdi.

 

6 Kasım’da vizyona girecek olan “Aşk Geliyorum Demez” sinema filminde Gözde(Bergüzar Korel) ve Ali(Tolgahan Sayışman) ile yemek masasında oturup sohbet eden Miran Dayı (Altan Erkekli) onlara eskilerin unutulmaz eserlerinden olan “Gündüzüm Seninle Gecem Seninle” şarkısını ud eşliğinde söyledi. Oyunculuğunun yanı sıra şarkı söylerken sergilediği performans ile de tüm oyuncular ve film ekibi tarafından uzun uzun alkışlanan Altan Erkekli, bu filmde seslendirdiği şarkı ve daha önce rol aldığı filmlerde de kendisine şarkı söyletilmesi ile ilgili olarak “Filmde ud çalıyorum ama gerçek hayatta maalesef bir enstrüman çalamıyorum. Şarkı söylemeye gelince, sanırım sesim güzel, dinleyenler beğeniyorlar ki genellikle oynadığım filmlerde bana şarkı söylettikleri bir sahne oluyor. Eğer o şarkı, oynadığım rolle ve benle eşleşiyorsa çıkan sonuç daha anlamlı ve güzel oluyor. Böyle şarkıları seslendirirken zaman zaman eski hatıralarımı ve çok sevdiğim karımı düşünüyorum”dedi.