"Cem Karaca'nın Gözyaşları" Filminden Yeni Fragman!

04.01.2024 10:59

İsmail Hacıoğlu'nun başrolde olduğu ve 26 Ocak'tan itibaren sinemalarda seyirciyle buluşacak "Cem Karaca'nın Gözyaşları" adlı film için yeni fragman yayınlandı.

Cem Karaca'nın önemli bir figür olarak yer aldığı Türk müzik tarihini derinden etkileyen hayatını konu alan "Cem Karaca'nın Gözyaşları" adlı film için fragman bugün yayınlandı. Sanatçının kariyerinin başlangıcından itibaren iz bırakan anları, kişisel yaşamındaki önemli dönemleri ve sanatına damgasını vuran anılarına odaklanan bu yapım, seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yönetmenliğini "Dondurmam Gaymak" ve "İftarlık Gazoz" filmleriyle tanınan Yüksel Aksu'nun üstlendiği filmde, İsmail Hacıoğlu'nun Cem Karaca karakterini canlandırdığına tanık olduğumuz isimler arasında Fikret Kuşkan, Yasemin Yalçın, Melisa Aslı Pamuk, Buse Buçe Kahraman, Meral Çetinkaya, Melisa Döngel, Alper Saldıran ve Kubilay Tunçer gibi önemli oyuncular yer alıyor. Bu ekip, birbirinden başarılı performanslarıyla filmde izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Senaryosu Onur Böber, Özden Uçar ve Emrah Saltık tarafından kaleme alınan film, 26 Ocak 2024 tarihinden itibaren sinemaseverlerle buluşacak.

Kaynak: Box Office Türkiye