Jerry Seinfeld’ın “Unfrosted” Filminden İlk Fragman Geldi!

29.03.2024 14:07

Netflix, Jerry Seinfeld'in yaklaşan yeni filmi "Unfrosted" için ilk fragmanı yayınladı. Film, 3 Mayıs'ta platformda izleyiciyle buluşacak.

Jerry Seinfeld, ilk uzun metraj yönetmenlik denemesi "Unfrosted" filminde ezeli gıda rakipleri Kellogg's ve Post'un kahvaltıyı sonsuza dek değiştirecek bir kek yaratma yarışını ekrana taşıyor.

Seinfeld, aslında Pop-Tart'ın geçmişini yıllardır konu almayı düşünüyordu. Örneğin, 2018 yılında Twitter hesabında sanatsal vizyonunu şöyle paylaşmıştı: "Bir dönem Pop-Tart filmini çekmeyi düşünüyordum. 60'lı yılların ortalarında, Michigan'ın Battle Creek kentindeki şeker yüklü Kellogg's tahıl kültürünü hayal edin. Bu benim işime gelen bir hikaye olurdu." Aynı zamanda fikri 2010 yılında "The Late Show"da da gündeme getirmişti.

Seinfeld'e ek olarak "Unfrosted" filminin oyuncu kadrosunda Melissa McCarthy, Jim Gaffigan, Amy Schumer, Hugh GrantMax GreenfieldChristian SlaterBill BurrThomas Lennon ve Fred Armisen gibi önemli ismler yer alıyor.

Seinfeld, senaryoyu Spike Feresten, Barry Marder ve Andy Robin ile birlikte kaleme aldı. Seinfeld ve Feresten, Columbia 81 Productions bannerları altında Beau Beauman ile birlikte filmin yapımcılığını da üstleniyor.

Seinfeld, Pop-Tart hayallerini Netflix'e taşımadan önce, platformda 2020 yılında "23 Hours to Kill" adlı stand-up komedi özel gösterisiyle yer almıştı.

Kaynak: Variety