Plato Film Okulu Kısa Devre Film Festivali 2007 Başlıyor!

07.11.2007 10:47
Plato Film Okulu Kısa Devre Film Festivali 2007 Başlıyor!

“Geleceğin Sinemacılarını Yetiştiriyoruz” fikrinden yola çıkarak eğitim veren Plato Film Okulu, Kısa Devre Film Festivali sayesinde yeni yeteneklerle bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Kurmaca türündeki kısa filmlerin yarışacağı ve gösterimlerinin yapılacağı festivalde aynı zamanda Türkiye’deki ve dünyadaki festivallerde ödül almış kısa filmler de izleyici karşısına çıkacak.

Kısa Devre Film Festivali’nin yarışma bölümünün jüri üyeleri arasında ödüllü Beynelmilel filminin yönetmenleri Sırrı Süreyya Önder ve Muharrem Gülmez, Yumurta filmindeki oyunculuğuyla Saraybosna Film Festivali’nde en iyi kadın oyuncu ödülünü alan Saadet Işıl Aksoy, çok izlenen Binbir Gece ve Aliye dizilerinin senaristi Mehmet Bilal ve Radikal Gazetesi sanat sayfası yazarı Efnan Atmaca yer alıyor.

Kısa Devre Film Festivali bütün katılımcılara açık. Yarışma bölümüne katılmak için 01 Aralık 2006 tarihinden sonra çekilmiş 20 dakikayı aşmayan kısa filmlerinizi en geç 23 KASIM 2007 günü, saat 19.00’a kadar; PLATO FİLM OKULU, Meclis-i Mebusan Yokuşu No:51 Fındıklı/ Beyoğlu-İstanbul adresine, elden, kurye veya taahhütlü posta ile teslim etmeniz gerekiyor.

Yarışma ödülleri çok yakında web sayfasında açıklanacaktır.
Ayrıntılı bilgi için
www.kisadevrefestival.com
Plato Film Okulu - 0212 292 6384