Yeni Superman Kim Olacak ?

21.10.2010 15:49
Yeni Superman Kim Olacak ?

Superman serisinin tekrar çekileceği ve yönetmenin de 300 ve Watchmen gibi çizgiroman uyarlamalarının başarılı yönetmeni Zack Snyder olacağı açıklandıktan sonra, oyuncu kadrosunun nasıl şekilleneceği yeni merak konusu olmuştu. Superman hayranlarının merakla beklediği en büyük soru elbette Clark Kent\'i kimin canlandıracağı. Kimi hayranlar, bu sezon 10. sezonu ile sonlanacak Smallville dizisinde Clark Kent\'i canlandıran Tom Welling\'i yeni Superman filminde görmek istiyor, kimileri de eski Superman\'lerden birisini yine kadroda görmek istiyor. Ancak en sevilen Kriptonlu için başarılı yönetmen Zack Snyder\'in daha farklı düşünceleri var.

 

Çizgiroman serisinde bulunan konuların dışına çıkmayı amaçlayan Snyder, Clark Kent\'i biraz daha yaşlı olarak sahneye koymak istiyor. Bunun için de orta yaşlı oyuncular arasında bir araştırma yapmaya başlanmış. Akla ilk gelen isim ise, Mad Men dizisindeki Donald Draper karakteri sayesinde yakından tanınan ve son olarak The A-Team (A Takımı) filminde ufak bir rolde seyircinin karşısına çıkan Jon Hamm. 39 yaşındaki karizmatik oyuncu, Superman\'in karizmatik orta yaşlı erkek uyarlamasında rol alması muhtemel en güçlü aday.

 

Çoğu Superman hayranı için orta yaşlı bir Kriptonlu düşüncesi çok heyecan verici olmasa bile çizgiroman serisindeki Superman, şu ana kadar sinemaya uyarlanmış Superman\'lerden daha yaşlı bir görünüme sahip. Görünüş olarak Zack Snyder tarafından çizgiromandaki haline döndürülmek istenen Superman\'i 2012\'de çıkması planlanan yeni filmde kim canlandıracak henüz belli değil ancak orta yaşlı bir aktör olmasına kesin gözüyle bakılıyor.