2. İkinci El Kısa Film Festivali

17.12.2007 11:38
2. İkinci El Kısa Film Festivali

Kısa Filmciler!

İkinci El Kısa Film Festivali, “Ön elemede elenmiş film kötü film değildir” sloganıyla yola çıkıyor. 23 - 24 Şubat 2008 tarihleri arasında yeni yetenekleri “keşfetmek” için bir araya gelmeye hazırlanıyor. Kurmaca, deneysel, canlandırma ve belgesel türünde, daha önce en az bir film festivalinde ön elemede elenmiş filmlerin gösterileceği festival, aynı zamanda Türkiye’de kendi alanında yapılan ilk festival olma özelliğini de bu sene de koruyor.

Festival; filmlerinin üstünde altından portakal soyamayanları, dev prodüksiyonlarda, namlı festivallerde kendilerine yer bulamayanları, yer bulup da elenenleri, filmim kısa mesajım büyük ama beyaz perdem nerede, diyenleri bekliyor... Festival kimseye bir ayıcık, bir heykelcik vermiyor ama kısa filmin ruhundan anlayan bir ekibi ve festival listelerinde kendine yer bulamamış filmler için, tertemiz bir beyaz perdeyi bu sene de açıyor.
 
İkinci El Kısa Film Festivali, 1 Şubat 2008 tarihine kadar P. K. 31506443 Yenişehir/Ankara adresine, Belgesel türünde 30 dakika, diğer tüm türlerdeki 20 dakikayı aşmayan kısa filmleri ön elemeye tabi tutmadan jürisine sunuyor. Jüri tarafından yapılan film yorumlarını film sahiplerine gönderiyor ve her dalda jürinin seçtiği övgüye layık filme, teşvik ve destek hediyesini sunuyor.

basin@ikincielfestivali.com
www.ikincielfestivali.com

Katılım koşulları ile ilgili detaylı bilgi web sitelerinde yer almaktadır.