STEVEN SPIELBERG’ÜN YENI FILMI SAVAŞ ATI SINEMALARDA!

03.02.2012 10:16
STEVEN SPIELBERG’ÜN YENI FILMI SAVAŞ ATI SINEMALARDA!

DreamWorks Pictures’tan ‘Savaş Atı’… Yönetmen Steven Spielberg’ün destansı macerası, 1. Dünya Savaşı sırasında İngiltere'nin kırlıklarında panoramik bir manzarada çekilmiş bir sadakat, umut ve azim öyküsüdür. Film, ‘Savaş Atı’ Joey adlı bir atla, ona bakan ve eğiten Albert adındaki genç adam arasındaki olağanüstü dostlukla başlar. Atın savaş boyunca yaptığı sıra dışı yolculuğu anlatan film Tarafsız Topraklar’da duygusal sona yaklaşırken atın karşılaştığı herkesin- İngiliz süvarilerin, Alman askerlerinin, bir Fransız çiftçi ve onun torunun - hayatlarını nasıl değiştirip onlara ilham verdiğini konu ediyor. 

 

Arkadaşlık ve savaş hakkındaki en güzel hikayelerden birini anlatan "Savaş Atı" kitabı, halen Broadway'de sahnede olan uluslararası başarılı bir tiyatro hitine dönüştürülmüştür. Şimdi de film tarihinin en büyük yönetmenlerinden birinin destansı uyarlamasıyla ekrana taşınmaktadır.

 

DreamWorks Pictures’dan “Savaş Atı,” yönetmen Steven Spielberg’ün destansı macerası 1. Dünya Savaşı sırasında İngiltere'nin kırlıklarında panoramik bir manzarada çekilmiş bir sadakat, umut ve azim öyküsüdür.

 

Filmin websitesi: www.warhorsemovie.com.