Max Maceraları – Kralın Doğuşu 9 Mart’ta sinemalarda!

21.02.2012 18:07
Max Maceraları – Kralın Doğuşu 9 Mart’ta sinemalarda!

Türkiye’nin en çok sevilen süper kahramanlarından Aslan Max, “Max Maceraları – Kralın Doğuşu” filmiyle beyaz perdeyi fethetmeye hazırlanıyor. 9 Mart’ta vizyona girecek, Türkiye’nin en ünlü seslerinin bir araya geldiği film, Sezen Aksu, Engin Altan Düzyatan, Yekta Kopan, Özge Özpirinçci ve çocuk yıldız  Alpay Şayhan’ın sesleriyle 7’den 70’e herkesi sinema salonlarına davet ediyor.

 

Çocukların sevgilisi Aslan Max ilk kez beyaz perdeye adım atıyor. Seslendirme çalışmalarını Sezen Aksu, Engin Altan Düzyatan, Yekta Kopan, Özge Özpirinçci ve çocuk yıldız Alpay Şayhan gibi isimlerden oluşan dev bir kadroyla gerçekleştiren ve Max’ın Aslan Krallığı’nı kurtarmak için Gölgelerin Efendisi’yle giriştiği büyük macerayı konu alan “Max Maceraları – Kralın Doğuşu” adlı animasyon sinema filmi 9 Mart’ta gösterime giriyor.

 

Kahraman, korkusuz ve mücadeleci kimliğiyle çıktığı heyecan dolu yolculukta, dostlarını da yanına alarak kararlı bir şekilde ilerleyen Aslan Max, tüm çocukları ve içindeki çocuğu ortaya çıkarmak isteyen herkesi sinema salonlarında macerayla buluşturacak. Sezen Aksu’nun Kraliçe’yi seslendirdiği filmde, Yekta Kopan Max’ı, Özge Özpirinçci Max’ın en yakın arkadaşı Leena’yı, Alpay Şayhan ise Yavru Fil’i seslendiriyor. Engin Altan Düzyatan’ın tok sesiyle tüm görkemini beyaz perdeye yansıtan Gölgelerin Efendisi, Max ve arkadaşlarının karşısına aşmaları gereken türlü zorluklar çıkaracak.